MINI 3-Deurs

Leverbaar vanaf €22.490,-

De MINI 3-Deurs is in de loop der jaren met de mensen en hun eisen meegegroeid. Toch blijft de kern van zijn karakter het creatieve concept van de oer-Mini-uitvinder Alec Issigonis: compacte afmetingen, korte overhangen, een laag zwaartepunt en grote spoorbreedte voor sportief rijplezier en maximale wendbaarheid

MINI PRIVATE LEASE

Tijdelijk slechts €315,- per maand

Aan de nieuwe MINI 3-Deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Met private lease rijd je al in de nieuwe MINI vanaf € 315,- per maand.

MINI 3 Deurs voorraad

Een greep uit ons aanbod

EEN MEESTERWERK GEREMASTERD.

De MINI 3-Deurs. Positiviteit op vier wielen. Daar wil je mee gezien worden. Ze hebben een sportieve wegligging en gaan snaarstrak elke bocht door. In de stad ben je iedereen de baas. Snel en wendbaar, dat moet je hebben. En de juiste stijl, natuurlijk. Ultiem personaliseerbaar en met de modernste techniek, zowel onder de motorkap als digitaal in de vorm van MINI Connected. Kortom, genoeg te zien met de MINI. 

Ervaar het in een proefrit.

KIES JOUW UPGRADE

Bij het samenstellen van jouw MINI 3-Deurs kun je niet alleen uit losse opties kiezen, maar ook uit aantrekkelijke uitvoeringen. Het voordeel daarvan is dat de extra’s bij elkaar passen en dat je zo op een gemakkelijke manier toegevoegde waarde in huis haalt.

Deze uitrustingsvarianten zijn vanzelfsprekend met andere extra’s te combineren, zoals het MINI Navigatiesysteem, MINI Connected en de John Cooper Works accessoires.

De pakketten zijn modulair opgebouwd. Daarmee voeg je gemakkelijk de populairste extra’s toe.

CHILI.
Tot €1.361,- voordeel.
PEPPER.
Tot €1.020,- voordeel.
SALT.
Tot €350,- voordeel.
SERIOUS BUSINESS.
Tot €3.597,- voordeel.
BUSINESS PLUS
Tot €2.340,- voordeel.
BUSINESS.
Tot €1.218,- voordeel.

Bekijk het aanbod

MINI Prijslijst