MINI 5-Deurs

Leverbaar vanaf €23.490,-

Stap in en ontdek het ruime interieur waarin vijf personen ontspannen kunnen zitten met veel ruimte voor hoofd en benen. Geniet van het comfort voor- en achterin. De MINI 5-deurs is 16 centimeter langer dan zijn 3-deurs broer en hij gebruikt die extra ruimte slim door je een grotere bagageruimte te geven – met een inhoud van 941 liter, om precies te zijn. Hij is ontworpen om je veel keuzes te geven bij het personaliseren – zonder afbreuk te doen aan de klassieke MINI go-kart handling.

MINI 5 Deurs voorraad

een greep uit ons aanbod

MINI Private Lease

vanaf € 359,- per maand.

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Met private lease rijd je al in de nieuwe 5-deurs MINI vanaf € 359,- per maand.

ECHT ICONISCH MINI. MET VIJF DEUREN.

Hebben we je interesse gewekt? Stap in de MINI 5-Deurs en neem plaats achter het stuur. Luister naar het geruststellende geluid waarmee het portier sluit. Gordel om, spiegels afstellen en starten maar. Er staat een volledig nieuwe ervaring te wachten. Een inspirerende autorit. Geef gas. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf hoe fijn het is om MINI te rijden.

KIES JOUW UPGRADE

Bij het samenstellen van jouw MINI 5-Deurs kun je niet alleen uit losse opties kiezen, maar ook uit aantrekkelijke uitvoeringen. Het voordeel daarvan is dat de extra’s bij elkaar passen en dat je zo op een gemakkelijke manier toegevoegde waarde in huis haalt.

Deze uitrustingsvarianten zijn vanzelfsprekend met andere extra’s te combineren, zoals het MINI Navigatiesysteem, MINI Connected en de John Cooper Works accessoires.

De pakketten zijn modulair opgebouwd. Daarmee voeg je gemakkelijk de populairste extra’s toe.

CHILI.
Tot €1.361,- voordeel.
PEPPER.
Tot €1.020,- voordeel.
SALT.
Tot €350,- voordeel.
SERIOUS BUSINESS
Tot €3.597,- voordeel.
BUSINESS PLUS
Tot €2.340,- voordeel.
BUSINESS
Tot €1.218,- voordeel.

Bekijk het aanbod

MINI PRIJSLIJST