Onze acties
De MINI Clubman en Countryman

Nu tijdelijk met gratis automaat

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de modellen MINI Clubman en Countryman. Bespaar maximaal € 2.289,- en bestel nu jouw MINI Clubman of Countryman met een automaat zonder extra bij te betalen.
Exclusief bij Dusseldorp MINI Alkmaar en Zwolle

MINI Verhuisvoordeel

Om dit te vieren geven wij nu voordeel oplopend tot wel €7.100,- op diverse MINI demo's jonger dan 2 maanden. 
TOT WEL € 6.165,- VOORDEEL

MINI 60 YEARS EDITION

Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition. Deze MINI een mooie mix van traditie en eigentijdsheid en zal in beperkte oplage beschikbaar zijn als MINI 3-deurs en 5-deurs.

De volledig elektrische MINI

10 juli 2019

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

De nieuwe MINI John Cooper Works GP

25 juni 2019

Afgelopen weekend was de 24 uurs-race op de legendarische Nürburgring-Nordschleife het toneel voor de ontwikkeling van de nieuwe MINI John Cooper Works GP. De Britse compacte sportwagen zal in het jaar 2020 geïntroduceerd worden en wordt verkrijgbaar in een gelimiteerde oplagen van 3000 stuks.
Onze vestigingen