Onze acties
SLECHTS 2.99% OP HET MINI OCCASION NEXT AANBOD

TIJDELIJK EXTRA LAAG RENTE TARIEF

Om de aanschaf van een MINI Occasion Next auto nog aantrekkelijker te maken, is er nu tijdelijk een verlaagd rente tarief beschikbaar. Bij aanschaf van een MINI Occasion in combinatie met een MINI Financial services financiering geldt een rente tarief van slechts 2,99% in plaats van de gebruikelijke 4,99%. Dit interessante aanbod is geldig t/m 31 december 2019 en alleen mogelijk met een MINI Top Cover verzekering.  

 

MINI Private Finance Deal

Complete MINI Cooper 5-Deurs

Als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd goed bij je. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd kan de MINI helemaal van jouw zijn. In dit geval rijd je voor €335,- per maand in een prachtige en compleet uitgeruste MINI Cooper 5-Deurs
Kies je voor 3 of 5 deuren?

MINI Verhuis Deals

Onze MINI vestiging in Zwolle is recentelijk verhuist naar een nieuwe locatie en ook de MINI vestiging in Alkmaar gaat eind 2019 verhuizen naar een compleet nieuw pand. Om de verhuizingen nog aantrekkelijker te maken hebben wij nu een gelimiteerd aantal scherp geprijsde MINI Cooper 3-Deurs, 5-Deurs en Cabrio's op voorraad. 

De nieuwe MINI Electric

19 september 2019

Door en door een echte MINI, maar dan volledig elektrisch: de nieuwe MINI Electric. De aller eerste, volledig elektrische MINI combineert elektromobiliteit met de unieke eigenschappen van het originele model in het premium segment van compacte auto's. De MINI Electric is vanaf maart 2020 leverbaar en nu al te bestellen vanaf € 34.900,-. Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand. 

showroom introductie

17 september 2019

Vanaf 28 september is het zover: de nieuwe MINI Clubman is te aanschouwen in onze showrooms! Wij nodigen je graag uit om de nieuwe stijlvolle MINI Clubman te komen bekijken bij één van onze vestigingen. Wil jij als één van de eersten het ultieme gevoel ervaren van de nieuwe sportieve stationcar van MINI? Maak dan snel een afspraak voor een proefrit.
Onze vestigingen