Onze acties
Op de MINI Clubman

Nu tijdelijk met gratis automaat

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de MINI Clubman. Bespaar maximaal € 2.289,- en bestel nu jouw MINI Clubman met een automaat zonder extra bij te betalen.
TOT WEL € 6.165,- VOORDEEL

MINI 60 YEARS EDITION

Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition. Deze MINI een mooie mix van traditie en eigentijdsheid en zal in beperkte oplage beschikbaar zijn als MINI 3-deurs en 5-deurs.
Vanaf €315,- per maand

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

MINI vaststaande naafdoppen

30 augustus 2019

Maak nu je MINI helemaal af met de Originele Vaststaande MINI Naafdoppen. Het kenmerkende MINI Logo draait tijdens het rijden niet met het wiel mee, maar blijft horizontaal staan. Verkrijgbaar bij onze MINI vestigingen, maar nu ook direct verkrijgbaar in onze online shop.

De volledig elektrische MINI

10 juli 2019

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.
Onze vestigingen