Onze acties
EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

60 Years | Demo Deals

MINI bestaat 60 jaar! En dat mag uiteraard gevierd worden. Vanwege ons jubileum bieden wij nu alle MINI demo modellen voor ZEER SCHERPE NETTO PRIJZEN aan. Tevens worden alle demo's standaard geleverd met 2 jaar garantie, zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe MINI. 
TOT WEL € 6.165,- VOORDEEL

MINI 60 YEARS EDITION

Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition. Deze MINI een mooie mix van traditie en eigentijdsheid en zal in beperkte oplage beschikbaar zijn als MINI 3-deurs en 5-deurs.
Nu vanaf €299,- per maand

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman

15 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen die het merk in zijn 60 jarige historie ooit heeft ontwikkeld. De  volledig nieuwe 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor zeer indrukwekkende prestaties.

De vernieuwde MINI Clubman

16 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze stationcar samen met een hoge mate van geschiktheid voor dagelijks gebruik en het rijden van lange afstanden.
Onze vestigingen