Electrified by Dusseldorp

ONTVANG EEN GRATIS LAADPAAL EN MEER!

Je kunt er niet meer omheen – al die elektrische MINI’s en BMW’s op de openbare weg. Veel mensen stappen over en dat is niet zo gek. Zo is het beter voor het milieu, heb je de mogelijkheid om op eigen opgewekte energie te rijden en is elektriciteit goedkoper dan benzine of diesel. Ook zakelijk is het zéér aantrekkelijk om elektrisch te rijden. Denk bijvoorbeeld aan de lage bijtelling van 12% tot het einde van dit jaar.

Bij Dusseldorp kun je nu geheel zorgeloos en tegen een aantrekkelijke prijs overstappen op elektrisch rijden. We laten je graag ervaren hoe prachtig elektrisch rijden in een MINI Electric of BMW i3 kan zijn met onze 'Electrified by Dusseldorp' actie. Vraag naar de voorwaarden of lees hieronder meer informatie over de actie.

 

Gratis laadpaal t.w.v. € 1.500,-
Extra scherp inruilvoorstel op uw huidige auto
Aantrekkelijk rentetarief vanaf 1,99%

Bekijk het aanbod en ontvang direct jouw voordeel

Wil je gelijk weten hoeveel voordeel jij op een MINI Electric of BMW i3 kunt krijgen? Bekijk dan ons actie-aanbod en/of neem direct contact met ons op!

Highlights

Elektrisch rijden makkelijk gemaakt.

MINI Electric geparkeerd op een oprit

Zorgeloos overstappen op elektrisch rijden – dat betekent dat alles zo goed mogelijk voor je geregeld wordt. Daarom krijg je bij aanschaf van een nieuwe MINI Electric of BMW i3 een gratis EV-Wall oplaadpunt, inclusief Safety Check. Ook wordt de gehele installatie door E2-Energie voor jou geregeld. Overstappen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Toon highlights
E2Charge laadpaal van E2-Energie

EV-Wall oplaadpunt

De E2Charge is een internationaal award-winning Wallbox. Deze laadvoorziening van E2-Energie heeft een strak, simplistisch design en is gemaakt van duurzame materialen. De slimme Wallbox is tevens voorzien van loadbalancing om overbelasting te voorkomen.

Safety Check tijdens de Dusseldorp EV actie

Safety Check

Met de Safety Check van E2-Energie wordt er gekeken of jij jouw MINI of BMW veilig thuis kunt opladen. Zo wordt de meterkast gecontroleerd en krijg je hiervan een inspectieverslag. Dit verslag wordt samen met je doorgelopen en jouw EV-Wall oplaadpunt wordt vervolgens aangesloten. E2-Energie regelt het gehele proces voor je.

>Bekijk meer informatie.
MINI Electric aan de lader

Installatie

E2-Energie regelt de volledige aansluiting van jouw EV-Wall tot en met 10 meter. Hierdoor weet je zeker dat je veilig en accuraat jouw BMW of MINI thuis kunt opladen. Het oplaadpunt wordt in overleg aan het huis bevestigd en al het stroom wordt correct aangesloten. Vervolgens wordt alles getest en krijg je uitleg over de werking van de laadpaal.

Vrolijke man in MINI Electric

AANTREKKELIJKE FINANCIERING

PRIVÉ EN ZAKELIJK VANAF 1,99% RENTE

Wil je graag de overstap maken op elektrisch rijden maar heb je geen zin om het totale aankoopbedrag in één keer te moeten betalen? Bekijk dan onze aantrekkelijke financieringsactie. Zo kun je al tegen slechts 1,99% rente een gloednieuwe MINI Electric privé of zakelijk financieren, in combinatie met een Top Cover verzekering. Vraag naar de voorwaarden of neem contact met ons op.

Actietarieven

Rentetarief MINI Electric: 1,99%

Rentetarief BMW i3: 3,99%


MINI Electric geparkeerd bij woning

MINI Electric

NET ZO LEUK MAAR DAN ELEKTRISCH

De MINI Electric - hij sprint in slechts 7,5 seconden naar de 100 km/u, is makkelijk te parkeren en je laad 'm in slechts 35 minuten voor 80% weer op. Het is dé iconische MINI maar dan in een modern jasje gestoken. 

Ben jij op zoek naar een duurzame, sportieve auto? Dan is deze MINI echt wat voor jou. Aantrekkelijk om zakelijk te rijden, net zo leuk om privé. Lees meer informatie over de MINI Electric of bekijk ons aanbod aan prachtige actiemodellen.

Foto van de BMW i3 bij een woning

De BMW i3

De duurzaamste auto ooit

Wordt aangenaam verrast door de BMW i3 - de duurzaamste elektrische auto ooit gemaakt. Gebouwd door windenergie, gemaakt van gerecyclede materialen en met natuurlijke grondstoffen in een ultra moderne fabriek.

De BMW i3 heeft een actieradius van 260 kilometer en is in 45 minuten voor 80% opgeladen. Leuk feitje: de BMW i3 is voor 95 procent volledig recyclebaar! Bekijk ons actie-aanbod van de BMW i3 of lees meer informatie over dit model.

Actievoorwaarden
・ Deze actie is alleen van toepassing op voorraadauto’s van de MINI Electric en de BMW i3.
・ De actie loopt tot 31 december 2021 of zo lang de voorraad strekt.
・ Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.