De MINI Countryman Boardwalk Edition

Een bijzonder avontuurlijke MINI Countryman

Hé jij daar! Doe eens je ogen dicht en houd de stoerste MINI Countryman die je kan bedenken voor ogen. Nou, doe je ogen maar weer open. Hier is ‘ie namelijk! Maak kennis met de MINI Countryman Boardwalk Edition – de MINI Countryman die dolgraag met jou op avontuur wil! Van deze Limited Edition worden er slechts 100 stuks geleverd in Nederland en als je snel bent kan jij één van de twaalf bij Dusseldorp MINI bemachtigen! In dit item vertellen we je alles over deze unieke, stoere MINI Countryman.

Let op! Het betreft een gelimiteerd model, slechts 100 stuks worden er in Nederland geleverd waarvan Dusseldorp MINI over slechts 12 modellen beschikt.

 

Prijzen

De MINI Countryman Boardwalk Edition is leverbaar in twee verschillende motorvarianten, namelijk de MINI Cooper Countryman en de sportieve MINI Cooper S Countryman. Beide motorvarianten zijn standaard uitgevoerd met een automatische transmissie. Hieronder vind je de prijzen per model.

MINI Cooper Countryman € 48.900,- rijklaar
MINI Cooper S Countryman € 52,900,- rijklaar

 

MINI Boardwalk Edition geparkeerd in het bos

Interessante MINI rente-actie

Betaal nu slechts 1,99% rente

Jouw nieuwe MINI Countryman Boardwalk Edition kun je nu tegen slechts 1,99% financieren, wanneer je er ook voor kiest om een MINI Top Cover verzekering af te sluiten. Zonder deze verzekering is de rente 3,99%. Met een MINI Top Cover verzekering rijd je dus niet alleen zonder zorgen rond in jouw nieuwe MINI maar ook nog eens tegen lage kosten. Eén plus één maakt twee, toch?

 

Highlights

Highlights MINI Countryman Boardwalk Edition

Foto van de MINI Boardwalk instaplijst
Toon highlights
De voorkant van een blauwe MINI Countryman Boardwalk Edition

Piano Black exterieurpakket

De MINI Boardwalk Edition is helemaal af dankzij het piano black exterieurpakket. Hiermee worden alle sierlijsten rondom de auto in hoogglanszwart uitgevoerd. Dit staat echt perfect bij zijn unieke blauwe lakkleur!

MINI Boardwalk Edition Deep Laguna blauw in het bos

De kleur ‘Deep Laguna’ blauw

Normaal gesproken is deze kleur niet beschikbaar op een MINI Countryman, behalve voor deze Limited Edition. Deze prachtige blauwe, metallic kleur steelt de show wanneer de MINI Countryman langsrijdt.

Panoramadak en interieur van de MINI Countryman Boardwalk Edition

Panoramadak

Een echte avonturier wil één zijn met de natuur, daarom is deze gave MINI Boardwalk Edition uitgevoerd met een panoramadak zodat je altijd van de omgeving kunt genieten. Wel even insmeren hé, als de zon schijnt!

De Picknick bank van de MINI Boardwalk Edition

Picknick bank

Zie jij het al voor je? Een romantische avond met zijn tweeën op de picknick bank van jouw MINI Countryman? Met de MINI Countryman Boardwalk Edition kan het! Hebben we al gezegd dat deze MINI het ideale gezelschap is voor op avontuur?

Foto van de MINI achterruitrijcamera

Achteruitrijcamera

Parkeren met een MINI 3-deurs is natuurlijk piece of cake, bij een MINI Countryman ligt dat iets anders. Daarom hebben we de MINI Countryman Boardwalk Edition volgestopt met handige features, die jou het leven makkelijker maken tijdens het parkeren van jouw MINI. Denk aan een haarscherpe achteruitrijcamera en het Park Distance Control voor én achter.

Harman Kardon geluidssysteem in de MINI Boardwalk Edition

Harman Kardon geluidssysteem

Bij een avontuur hoort ook een spannende tune. Een muziekstuk die jou er later aan herinnert hoe gaaf dat moment wel niet was. In combinatie met het handige Apple CarPlay speel je eenvoudig jouw favoriete tune af en geniet je van het prachtige geluid die het Harman Kardon geluidssysteem jou te bieden heeft.

Alle opties op een rij

Een samenvatting van de MINI Countryman Boardwalk Edition

Kies je voor deze gave MINI Countryman Boardwalk Edition dan krijg je het volgende:

✓ Carrosseriekleur Deep Laguna
✓ Chili pakket
✓ Serious Business pakket
✓ Automatische transmissie
✓ Zwart dak en zwarte spiegelkappen
✓ Piano Black interieur
✓ Panoramadak
✓ Picknickbank
✓ 18 inch Pin Spoke velgen
✓ 8,8 inch touchscreen navigatiesysteem
✓ PDC voor en achter
✓ HiFi Harman Kardon
✓ Apple Carplay
✓ Achteruitrijcamera

Stel je vraag

Heb jij vragen over deze gave MINI? Maak dan gebruik van de onderstaande contactmogelijkheid. Wil je graag een vestiging bezoeken om deze MINI in het echt te bekijken of een proefrit te maken? Dan ben je uiteraard van harte welkom bij een vestiging bij jou in de buurt!