MINI Countryman Outdoor Pack

Dé uitrusting voor jouw avontuurlijke MINI Countryman

Neem jij jouw MINI Countryman ook altijd mee op avontuur? Bijvoorbeeld als je een gave fietstocht gaat maken, ergens met de hond gaat wandelen of als je gaat kamperen? Dan is deze uitvoering van de MINI Countryman echt wat voor jou! Ontdek de MINI Countryman Outdoor Pack nu bij Dusseldorp MINI en upgrade jouw MINI Countryman al voor slechts € 795,-!

*Deze actie loopt tot en met 31 maart 2021.


✓ Prachtig panoramadak
✓ Elektrische bedienbare kofferklep
✓ Handige picknickbank


Highlights

Ontdek zijn uitrusting

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Panoramadak van een MINI Countryman met Outdoor Pack

Prachtig glazen panoramadak

Zon of geen zon, wij snappen het. Jij bent een echte avonturier en altijd buiten. Toch is het dan fijn als je kunt beschikken over een panoramadak in jouw MINI Countryman, daarom hebben wij ‘m toegevoegd aan de MINI Countryman Outdoor Pack. Het glazen panoramadak zorgt voor veel licht en hierdoor oogt het interieur van de MINI Countryman nog ruimer dan dat hij al is. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Picknickbank van de MINI Countryman Outdoor Pack

Handige MINI picknickbank

Wanneer jij een echte avonturier bent kan dat soms best even vermoeiend zijn. Tover daarom jouw MINI Countryman binnen no-time om tot een heerlijke ‘chill’ plek met de picknickbank van MINI. De picknickbank is eenvoudig uit te klappen en zit uiterst comfortabel. Tevens zorgt deze uitrusting ervoor dat jouw lak niet beschadigd wordt wanneer jouw trouwe viervoeter in de kofferbak wilt gaan klimmen.

Tip! Onze picknickbank kan ook goed gebruikt worden voor een romantische date. Dat gaat gewaardeerd worden!

MINI Countryman met Outdoor Pack en elektrische kofferklep

Elektrische kofferklep

De kracht van de MINI Countryman ligt achterin, namelijk bij zijn zéér riante bagageruimte. Hierdoor neem jij ‘m graag mee op avontuur, omdat je eenvoudig al jouw spullen kunt meenemen. Wanneer je je handen even vol hebt is het wel zo handig als je de kofferklep elektrisch kunt bedienen. Met één druk op de knop krijg je toegang tot de zeeën van ruimte die jouw MINI Countryman je te bieden heeft. Daarbij is het gewoon stoer als iedereen bij de supermarkt kan zien dat jouw kofferklep elektrisch open en dicht gaat.

MINI Countryman aanbod

De MINI Countryman Outdoor Pack is beschikbaar voor alle MINI Countryman motoriseringen: de MINI Countryman One, Cooper, Cooper S, Plug-in Hybride én de MINI Countryman John Cooper Works. Bekijk snel onze voorraad met MINI Countryman modellen en kies de MINI Countryman van jouw dromen.

Bekijk ook...

MINI Crossman samen met een militair voertuig

MINI Crossman

Stel je eens voor: in de wildernis kom je plots oog in oog te staan met meest sensationele MINI van Nederland: hoe stoer en indrukwekkend moet dat wel niet zijn? In deze blog ga je het ontdekken, je maakt kennis met de MINI Crossman – een zéér speciale MINI van Dusseldorp

Studio foto MINI Clubman Richmond Park Edition zijkant

Richmond Park Edition

Maak kennis met de prachtige MINI Clubman Richmond Park Edition, de stijlvolle station van MINI. Wanneer je als MINI liefhebber een nieuwe MINI mag uitzoeken, is het soms erg moeilijk dé perfecte MINI samen te stellen uit alle mogelijkheden die je hebt. We horen het je al zeggen: “welke opties moet ik in hemelsnaam allemaal kiezen?” Speciaal voor jou hebben wij daarom nu de MINI Clubman Richmond Park Edition in de showroom staan en hij kan niet wachten om jou te laten zien wat hij allemaal kan

MINI Dalston Edition teaser

MINI Dalston Edition

Geïnspireerd op de creatieve en kleurrijke Londense straatstijl van de wijk Dalston, is dit dé MINI waar jij voortaan de blits mee wil maken in de stad. Direct te herkennen aan zijn stoere uitstraling, is deze gave MINI uitgevoerd met o.a. een sportieve John Cooper Works Aerodynamica Kit, gave 17" Track Spoke velgen, Union Jack design achterlichten en zijn alle chromen exterieurdelen vervangen in hoogglanszwart.

Stel je vraag

Heb je nog vragen omtrent deze actie, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder en vertellen je met genoegen alles over deze aantrekkelijke actie voor de MINI Countryman. Wil je graag een vestiging bezoeken? Dat kan helaas op dit moment alleen als jij een zakelijke klant bent. Wil je graag proefrijden als particuliere klant? Neem dan contact met ons op. Zo is het bij ons mogelijk om een proefrit aan huis te maken.