Dusseldorp MINI Hoorn verwelkomt Irene Schouten

Wij starten ons jaar in kampioenssferen en maken trots onze nieuwe partner bekend. Zo gaan wij de samenwerking aan in Hoorn met wereldkampioen en olympisch medaillewinnaar Irene Schouten. Onlangs mocht zij de sleutels van haar gloednieuwe MINI Cooper S in ontvangst nemen, waarin zij de komende tijd mag gaan rijden. Tijdens haar avontuur met deze gave MINI zal Irene Schouten al haar ervaringen delen, deze kun je hier volgen. Vanaf 1 april gaat Irene op zoek naar een nieuwe bestuurder voor deze prachtige MINI. Wil jij vanaf 1 april de eigenaar worden van deze specifieke MINI Cooper S? Neem dan hier contact op met onze vestiging in Hoorn.

 

Mijn 2021 gaat lekker van start in de MINI van Dusseldorp in Hoorn.
Irene Schouten, wereldkampioen en Olympisch medaillewinnaar
De nieuwe MINI van Irene Schouten

De MINI van Irene

MINI Cooper S Hammersmith Edition

Irene Schouten maakt de overstap naar MINI, én niet zo maar een MINI. Irene gaat namelijk de komende tijd rijden in deze zéér gave MINI Cooper S Hammersmith Edition – een MINI met winnaarsmentaliteit. Hierdoor past deze MINI perfect bij onze wereldkampioen en olympisch medaillewinnaar uit Noord-Holland. Deze MINI is dankzij zijn speciale editie genaamd ‘Hammersmith’ zéér rijkelijk uitgerust met onder andere een extra groot touchscreen navigatiesysteem, een draadloos oplaadsysteem voor jouw mobiel, een Harmon Kardon geluidssysteem, LED verlichting in Union Jack stijl en het sportieve John Cooper Works pakket.

Wij weten zeker dat niet alleen Irene maar ook jij ‘m geweldig gaat vinden. Irene Schouten gaat na 1 april op zoek naar een nieuwe bestuurder voor deze gave MINI. Wil jij vanaf 1 april eigenaar worden van deze MINI Cooper S Hammersmith Edition? Neem dan contact op met onze vestiging in Hoorn, via de onderstaande button!

Schaatsster Irene Schouten in een MINI

Over Irene Schouten

Een echte wereldkampioen

Wij zijn zéér trots dat wij Irene Schouten voor onze vestiging in Hoorn als nieuwe partner hebben weten te strikken. Irene Schouten, momenteel 28 jaar, is meervoudig wereld- en Nederlands kampioen, Europees kampioen en olympisch medaillewinnaar in schaatsen. Irene is zowel op de langeafstanden als op de marathon en inline-skates actief en brak in 2009 door met haar kwalificatie voor de NK afstanden in 2010 en als winnaar van de juniorenwereldbeker. Wil jij de ervaringen van Irene in haar gave MINI graag op de voet volgen? Klik dan op de onderstaande button!

 

Wij wensen Irene veel rijplezier toe in haar nieuwe MINI en hopen dat 2021 voor haar een jaar wordt waarin ze vele sportieve successen mag gaan vieren. Mocht je Irene tegenkomen in haar nieuwe MINI Cooper S – weet dan dat je de stoplichtsprint niet gaat winnen!

Onze partners

Ontdek onze samenwerkingen

Met Irene Schouten wordt onze lijst met partners aangevuld met een rasechte wereldkampioen. Wist jij dat wij nog veel meer partners hebben bij Dusseldorp? Zo hebben wij samenwerkingen met Andy van de Meijde, Ruben Hein, Tom Coronel, RUMAG, AZ, ADO Den Haag en nog véél meer! Je leest hierover binnenkort meer over op onze website.