Clubman Business Edition

Vanaf €31.900,-

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Karakteristieke dubbele achterdeuren, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkersensoren en 17" lichtmetalen velgen. Nu met €2652,- voordeel. Goeie zaak.
En de bijtelling is ook nog eens gunstig! Je rijdt hem al vanaf € 231,- per maand.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI CLUBMAN. ZES DEUREN GROOT.

Wat maakt de MINI Clubman nou zo anders dan elke andere MINI?

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch. De MINI Clubman is anders dan andere auto's. Hij verwent je met veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Met zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie vertegenwoordigt hij de verfijnde tak van de MINI familie. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven

EEN EN AL STIJL. VAN BINNEN EN VAN BUITEN.

De MINI Clubman Business Edition heeft standaard 17” velgen en het Salt- en Business Pakket. Dat betekent dat hij wordt uitgerust met onder meer Climate Control, MINI navigatie, parkeersensoren, mistlampen en Cruise Control.

Proefrit aanvragen

Selecteer de MINI waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!