JE BLIJFT WELKOM BIJ DUSSELDORP MINI

Laatste update: 15 December 2020

Ook na bekendmaking van de nieuwe maatregelen blijf je van harte welkom bij één van onze Dusseldorp MINI-vestigingen. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie lees je verder op deze pagina.

✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Voor zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend
✓ Particulieren bieden wij online diverse contactmogelijkheden en de mogelijkheid voor een proefrit aan huis

Al onze werkplaatsen zijn geopend
Zakelijk verkoopgesprek op afspraak
Proefrit en aflevering op locatie
Dusseldorp MINI teleservices

REPARATIE & ONDERHOUD

DE WERKPLAATS BIJ DUSSELDORP BMW IS GEOPEND

Onze werkplaatsen blijven in de aankomende periode geopend. Op deze manier kunnen wij uw reparaties en onderhoud blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan dan kunt u uw auto op de afgesproken dag bij ons brengen voor onderhoud. Heeft uw auto onderhoud nodig dan kunt u daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw auto thuis op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen

foto MINI Electric bij FastNed station

SHOWROOMS

ZAKELIJK OP AFSPRAAK IN DE SHOWROOM. PARTICULIER ONLINE & PROEFRIT OP LOCATIE

Onze showrooms zijn tot en met 19 januari 2021 op afspraak geopend voor onze zakelijke klanten. Neem hierover contact met ons via onderstaande button. Voor particuliere klanten voorzien wij u van advies middels de online mogelijkheden en bieden wij u een proefrit op locatie aan. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de MINI gratis af te leveren op locatie. Veilig, makkelijk en snel. Alle klanten die een aflevering gepland hebben in de periode tot en met 19 januari worden door ons benaderd voor een afspraak op maat. 

FAQ

Ja, u kunt nog steeds uw MINI langsbrengen voor reparatie of onderhoud.Heeft u echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw auto thuis of op kantoor op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw MINI op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.