Bezoekmogelijkheden bij Dusseldorp MINI

Laatste update: 1 maart 2021

Na bekendmaking van de nieuwe versoepelingen ben je van harte welkom bij één van de Dusseldorp MINI-vestigingen. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie lees je verder op deze pagina.

✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Voor particuliere & zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend
✓ Een proefrit is op afspraak mogelijk bij onze showrooms of plan jouw proefrit aan huis

Een afspraak maken

Als je één van onze vestigingen wilt gaan bezoeken dan dien je van te voren een afspraak te maken. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze contactmogelijkheden: e-mail, telefonisch, contactformulier, Web Chat, WhatsApp of via één van onze social media kanalen.


Tip! Maak gebruik van de onderstaande buttons om eenvoudig een afspraak te maken.

 

Waar moet je op letten bij een bezoek aan onze vestiging?

Wij willen je vragen om bij jouw bezoek de geldende coronamaatregelen in acht te nemen. Dit betekent dat je alleen komt, altijd anderhalve meter afstand houdt en een mondkapje draagt (kinderen t/m 12 jaar uitgesloten). Alle medewerkers van Dusseldorp doen dit vanzelfsprekend ook. Om jouw veiligheid en die van onze collega’s te waarborgen werken we met tijdslots, zodat we het maximum aantal klanten - die onze vestigingen willen bezoeken - niet overschrijden. Uiteraard mogen wij je alleen ontvangen als je klachtenvrij bent.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat we jou weer de mogelijkheid kunnen bieden om veilig en verantwoord onze showrooms te betreden. Of dit voor onderhoud aan jouw MINI is of voor het kopen van jouw nieuwe droom MINI.

Je bent van harte welkom.

Proefrit en aflevering op locatie
Plan eenvoudig jouw showroombezoek
Al onze werkplaatsen zijn geopend
foto MINI Electric bij FastNed station

SHOWROOMS

Onze showrooms zijn geopend op afspraak.

Onze showrooms zijn op afspraak geopend voor zowel particuliere als zakelijke verkoopgesprekken. Neem hierover contact met ons via onderstaande button of gebruik de handige chat functie op onze website.

Dusseldorp MINI teleservices

REPARATIE & ONDERHOUD

De werkplaatsen van Dusseldorp MINI zijn geopend

Onze werkplaatsen zijn geopend. Op deze manier kunnen wij reparaties en onderhoud aan jouw MINI blijven uitvoeren. Heeft u al een afspraak gepland staan dan kunt u uw auto op de afgesproken dag bij ons brengen voor onderhoud. Heeft uw auto onderhoud nodig dan kunt u daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om uw auto thuis op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen