De MINI Countryman White Silver Edition

De limited edition die jij wilt hebben

Er zijn van die auto's die je overal tegenkomt. Deze in ieder geval niet: de MINI Countryman White Silver Edition. Deze speciale uitvoering van de MINI Countryman heeft "lak" aan het begrip standaard, letterlijk. De unieke kleur White Silver is normaal gesproken niet leverbaar op een MINI Countryman, maar wel op deze speciale uitvoering. Er worden er slechts 100 geproduceerd en samen met de zwarte details en de vele standaard opties die inbegrepen zijn, maakt de MINI Countryman White Silver Edition dé limited edition die jij wilt hebben. Daarbij is hij niet alleen uniek, je kan er zelfs een voordeel mee behalen van bijna €10.000,-! Stap af van standaard en wees origineel. Ervaar de MINI Countryman White Silver Edition nu bij Dusseldorp MINI!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Ervaar het nu

Hoe het is om origineel te zijn

De MINI Countryman White Silver Edition kies je alleen als je de durf hebt om anders te zijn. Wat krijg je ervoor terug? Een zéér unieke MINI Countryman, met een waslijst aan opties en een groot prijsvoordeel. Te bestellen als Cooper of Cooper S, maar altijd in de prachtige kleur White Silver. Nog nooit eerder vertoond op een MINI Countryman. Maar dat is niet het enige wat hem uniek maakt. Zo zijn vele interieur- en exterieurdetails zoals het dak, sierlijsten, emblemen, spiegels, grille en interieurlijsten in Piano Black uitgevoerd. Wat een prachtig contrast niet? En dan zijn we nog niet eens over de standaard inbegrepen opties begonnen... Zie jij jezelf al zitten in deze MINI Countryman White Silver Edition met panoramadak, Head-Up Display, achteruitrijcamera, elektrische verstelbare- en verwarmbare voorstoelen, sportautomaat en elektrische te openen en te sluiten achterklep? The list goes on...

Een voordeel

Wat lekker is voor je portemonnee

Model
Consumentenprijs Editievoordeel
MINI Cooper Countryman
€ 45.990,- € 9.678,-
MINI COOPER S Countryman
€ 53.990,- € 9.220,-

Nog niet overtuigd?

Ben je na al deze informatie nog niet overtuigd over de MINI Countryman White Silver Edition? Wanneer je contact met ons opneemt beantwoorden wij met alle liefde jouw vragen omtrent deze zéér unieke MINI Countryman. Ook verwijzen we je voor meer informatie graag door naar ons nieuwe artikel: "10 redenen waarom jij de nieuwe MINI Countryman White Silver Edition te gek vindt". Heb je interesse in deze MINI Countryman? Wees er dan snel bij, want zoals je weet betreft het een limited edition!