De volledig elektrische MINI

Charged with passion

Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 232 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,- Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand.*

*Genoemde leasetarieven zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst (privé) en een MINI Operational Lease overeenkomst (zakelijk) met een looptijd van 48 maanden. Het MINI Private Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Het MINI Operational Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 20.000 per jaar en is exclusief BTW.

OPWINDEND. EN ZO ONTWORPEN

Een nieuw hoofdstuk

De eerste volledig elektrische MINI. Hij verbindt het iconische MINI ontwerp, het creatieve gebruik van ruimte met de innovatieve spirit van MINI. De moderne look combineert aerodynamische lijnen met bekende details, vol zelfvertrouwen en toch charmant. Daarnaast zijn er vier uitrustingsniveaus beschikbaar met een ruime keuze aan opties om jouw volledig elektrische MINI aan de binnen- en de buitenzijde volledig te personaliseren.

HOE ELEKTRISCH RIJDEN

ZIJN NAAM WAARMAAKT

We hebben de kenmerkende stijl en go-kart feeling van MINI als basis genomen en er een progessief element aan toegevoegd - elektrisch rijden. Je draagt hiermee niet alleen bij aan stillere wegen en een schonere lucht – jouw dagen bij het benzinestation zijn ook voorbij. Je kunt de MINI Electric vrijwel overal opladen - thuis, op het werk of in de stad.

HOE RIJDT DE MINI ELECTRIC?

Dit kan alleen MINI – een logische stap vooruit zetten door goede prestaties te combineren met toekomstbestendige technologie. Inclusief het enige echte MINI gevoel.