Dusseldorp MINI Demo Deals

Speciaal voor jou warm gereden

Exclusief bij Dusseldorp: de Dusseldorp MINI Demo Deals! Ben je op zoek naar een nieuwe auto of een gave MINI en vind je die uit de showroom toch net iets te duur? Dan hebben wij voor jou goed nieuws! Precies die auto uit de showroom hebben we namelijk voor jou al ingereden met de Dusseldorp MINI Demo Deals. Dit betekent dat je een volledig uitgeruste demo nu voor een zéér scherpe prijs kan aanschaffen. Wat zijn de voordelen van de Dusseldorp MINI Demo Deals? Je rijdt een volledig uitgeruste, bijna nieuwe MINI voor een zéér aantrekkelijke prijs die ten alle tijden direct uit voorraad leverbaar is.

Zoek je een wendbare iconische MINI, een ruimtevolle MINI of wil je ze graag allemaal even bekijken? Laat je op deze pagina informeren over onze Dusseldorp MINI Demo Deals en wees er snel bij. Deze aanbiedingen wil je namelijk niet missen!

EEN BIJNA NIEUWE MINI VOORDELIGER DAN NIEUW BESTELD DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Dusseldorp MINI Demo Deals 3-deurs MINI
Handig voor in de stad
De iconische scheurmonsters

De iconische 3-deurs MINI, handig voor in de stad. Het leven in de stad, wat is dat toch beregezellig! Er is altijd wel wat te beleven. Zoals het eten in hippe eettentjes, een drankje nuttigen in leuke cafés of een valse karaoke zingen in de kroeg. Het is fantastisch en een stad heeft ontzettend veel te bieden. Het kan er echter ook aardig hectisch aan toe gaan. Veel drukte, moeilijke paarkeerplekken. Dan kan een grote auto je aardig wat stress bezorgen. Daarom bieden wij je de ultieme plek waarin je heerlijk kunt ontspannen: een wendbare, praktische MINI. Perfect voor jou als stadsbewoner. Slalom langs iedereen heen of parkeer hem op die plek waar anderen dat niet kunnen. En dat alles in stijl, namelijk in een prachtige MINI.

Bekijk hier onze Dusseldorp MINI Demo Deals “handig voor in de stad”. Volledig uitgeruste en wendbare MINI’s, nu voor een zéér aantrekkelijke prijs. Bekijk ze voordat het te laat is, deze Dusseldorp MINI Demo Deals wil jij als stadsbewoner namelijk niet missen!

Dusseldorp MINI Demo Deals Clubman
ONZE RUIMTE WONDERS
Wel fijn, die extra ruimte

Bekijk de ruimte wonders in onze Dusseldorp MINI Demo Deals aanbod. Klinkt het volgende voor jou bekend? Je bent net fanatiek wezen shoppen en ontzettend opgelucht als je na duwen en trekken de kofferbak net dicht krijgt. Of je gaat graag op vakantie, maar je moet je partner thuis laten vanwege het gebrek aan ruimte in jouw auto. Voor iedereen die de extra ruimte goed kan gebruiken, bekijk eens onze ruimte wonders! Maak een keuze uit vijf deuren, zes deuren of ga voor een heuse SUV van MINI! Voor je huisdieren, verhuisdozen, koffers: het past er allemaal in en dat zonder maar één eigenschap te verliezen van het ultieme rijgenot die je van MINI gewend bent.

Met deze Dusseldorp MINI Demo Deals bieden wij onze “ruimte wonders” aan. Dit zijn net ingereden, ruime MINI demo’s met veel ruimte, volledig uitgerust en nu voor zéér aantrekkelijke prijs. Ervaar zeeën van ruimte en laat je informeren over onze Dusseldorp MINI Demo Deals voordat je te laat bent.

Highlights
De voordelen van een demonstratie voertuig
MINI Demo Deals Highlights

Koop je MINI tijdens de Dusseldorp MINI Demo Deals, dan weet je zeker dat alles 100% klopt. Deze MINI's zijn hoofdzakelijk gebruikt als demonstratie voertuig voor proefritten of als vervangend vervoer. Groot voordeel, deze modellen zijn bijna altijd voorzien van gewilde opties en extra's zoals een navigatie systeem, automatische airconditioning en stoere velgen. Super fijn dus! Daarnaast is de complete onderhoudsgeschiedenis bekend en worden al onze MINI Demo's standaard geleverd met 24 maanden MINI Next Garantie. Hiermee koop je dus een MINI met weinig gereden kilometers, een complete uitrusting, goede garantie voorwaarden en het mooiste van alles; een super scherpe prijs. Bekijk ze allemaal in ons Dusseldorp MINI Demo Deals aanbod.

MAAK EEN AFSPRAAK!
KLANTENSERVICE

Wil je graag meer weten over de Dusseldorp MINI Demo Deals of direct een afspraak maken voor een proefrit? Bezoek dan één van onze MINI vestigingen of neem contact met de klantenservice. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Meer weten over de Dusseldorp MINI Demo Deals? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Uiteraard! bij Dusseldorp MINI kan je alle demo's en occasions kopen met een financiering, zowel privé als zakelijk. Het is mogelijk om direct per auto een financiering te berekenen binnen onze voorraad module.

Altijd. Bij Dusseldorp MINI kan je vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit met een MINI demo naar keuze. Dit doe je eenvoudig via onze aanbodpagina of neem direct contact op met één van onze MINI vestigingen.

Alle MINI demo's worden standaard geleverd met een MINI Next garantie. Deze is 24 maanden geldig, zonder kilometerbeperking.

Bij Dusseldorp MINI is het uiteraard mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen op een MINI Demo. Dit kan eenvoudig door de button 'inruilvoorstel' te gebruiken, wanneer je een MINI hebt gevonden die bij je past. Je ontvangt dan binnen één werkdag een passende aanbieding!