Dusseldorp Service

Zorgeloze mobiliteit

Uw MINI verdient de allerbeste zorg en behandeling. Dit vindt niet alleen u belangrijk, maar ook ons serviceteam gaat met de uiterste zorg met uw MINI om. Onze medewerkers worden continu getraind en opgeleid om de beste service aan uw MINI uit te voeren. Het hoge kennisniveau in combinatie met hightech apparatuur, het beste gereedschap en originele BMW onderdelen garanderen premium service tegen de beste prijs.

Dusseldorp. Waar we met veel plezier en passie werken aan úw MINI.

ONDERHOUD
Alle focus op uw rijplezier

Uw MINI geeft zelf aan wanneer deze onderhoud nodig heeft. Is uw auto voorzien van ConnectedDrive, dan stuurt uw auto deze informatie zelfs naar de dealervestiging van uw keuze. Hebben wij het genoegen dat u voor een vestiging van Dusseldorp heeft gekozen, dan nemen onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen.

Reparatie
Uw MINI in topconditie

Naast het onderhoud van uw MINI is Dusseldorp ook hét adres voor het uitvoeren van reparaties. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van een storing tot het herstellen van glasschade. Onze monteurs zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt.

Bij onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van originele MINI onderdelen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de onderdelen garanderen en krijgt u 2 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.