Kennismakingslease

€375,- P/M voor een nieuwe MINI

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman vanaf €375,- *en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

Als het lease termijn van drie maanden is verstreken kan je dit MINI inleveren zonder verdere verplichtingen, of natuurlijk het contact verlengen en nog langer genieten van je MINI. Wil je persoonlijk aanbod ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rijden binnen één week Zeer scherp maandtarief Rijden in gloed nieuwe MINI Geen verplichtingen

Het orgineel met 5 deuren

MINI 5-Deurs

Hij lijkt precies op het iconische origineel en rijdt net zo sportief, maar biedt met twee extra deuren net iets meer ruimte en gemak.

Vanaf € 375,- per maand.*

Zes deuren groot

MINI Clubman

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit – perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

Vanaf € 425,- per maand.*

Grensverleggend

MINI Countryman

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

Vanaf € 475,- per maand.*

* excl. BTW. op basis van Operational Lease 48 maanden/20.000 kilometer per jaar.