MINI CLUBMAN

LEVERBAAR VANAF € 28.990, -

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch. De MINI Clubman is anders dan andere auto's. Hij verwent je met veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Met zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie vertegenwoordigt hij de verfijnde tak van de MINI familie. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven.

UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE.
MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI Clubman voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Met private lease rijd je al in de nieuwe MINI Clubman vanaf € 405,- per maand.

ZES DEUREN GROOT.

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Met de MINI Clubman zit je meteen goed. Door zijn afmetingen is de Clubman een allround talent, ook op grotere afstanden. Er kan immers 360 liter bagage achterin en als dat niet genoeg is, zijn de drie rugleuningen van de ruime achterbank optioneel gedeeld neerklapbaar. In het middenstuk van de rugleuning zitten een door-laadopening voor lange spullen en een middenarmsteun met bekerhouders. In combinatie met de optionele Comfort Access met Easy Opener zwaaien de Split Doors automatisch open als je je voet onder de achterbumper beweegt.

Krijg een goede eerste indruk door een proefrit te maken!

KIES JOUW UPGRADE

Bij het samenstellen van jouw MINI kun je niet alleen uit losse opties kiezen, maar ook uit aantrekkelijke uitvoeringen. Het voordeel daarvan is dat de extra’s bij elkaar passen en dat je zo op een gemakkelijke manier toegevoegde waarde in huis haalt.

Deze uitrustingsvarianten zijn vanzelfsprekend met andere extra’s te combineren, zoals het MINI Navigatiesysteem, MINI Connected en de John Cooper Works accessoires.

De pakketten zijn modulair opgebouwd. Daarmee voeg je gemakkelijk de populairste extra’s toe.

SALT.
Een snufje Salt is nooit weg. Met dit pakket maak je jouw MINI net iets specialer. Inbegrepen zijn veloursmatten, het binnenlichtpakket en het opbergpakket, automatische airconditioning en mistlampen vóór.
PEPPER.
In Pepper zijn à la carte extra's inbegrepen die jouw MINI goed op smaak brengen. Bovenop de uitrusting van Salt biedt Pepper het MINI Excitement package, sleutelloze Comfort Access inclusief Easy Opener voor de split doors.
CHILI.
Het Chili pakket geeft jouw MINI flink meer pit. Jouw auto wordt nog aantrekkelijker met grotere lichtmetalen velgen, stof-/leercombinatie Cord Carbon Black, LED-koplampen en LED-mistlampen.
Bekijk het aanbod
MINI Prijslijst