MINI COUNTRYMAN

LEVERBAAR VANAF € 31.490, -

De MINI Countryman is de ideale allrounder. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee kom je waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over je avonturen.

GRENSVERLEGGEND.

MINI Private Lease

Wil je alle lusten, maar niet de lasten van het rijden in een gloednieuwe MINI? Kies dan voor MINI Private Lease. Je bepaalt zelf hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden, hoe lang je contract duurt en met welke opties je je MINI Countryman personaliseert. En dat voor een vast bedrag per maand. Je hoeft alleen nog zelf te tanken.

Met private lease rijd je al in de nieuwe MINI Countryman vanaf € 429,- per maand.

Meer weten?

VAN WAARDE OP IEDERE REIS.

Alles onder controle, ook onder de meeste uitdagende omstandigheden. De vierwielaandrijving verdeelt het vermogen dynamisch over de voor- en achteras. Afhankelijk van je rijstijl en de grip van je MINI Countryman op de weg berekent de ALL4 vierwielaandrijving het optimale koppel voor elk wiel. In het uiterste geval kan zelfs alle koppel naar de achteras worden gestuurd, zodat je jezelf uit de meest uitdagende situaties kunt manoeuvreren.

KIES JOUW UPGRADE

Bij het samenstellen van jouw MINI kun je niet alleen uit losse opties kiezen, maar ook uit aantrekkelijke uitvoeringen. Het voordeel daarvan is dat de extra’s bij elkaar passen en dat je zo op een gemakkelijke manier toegevoegde waarde in huis haalt.

SALT.
Het Salt pakket voegt comfort en techniek: veloursmatten, een binnenlicht- opbergpakket, automatische airconditioning en mistlampen vóór. Een goede basis voor iedereen die graag iets meer comfort heeft.
PEPPER.
Bovenop de extra's van Salt biedt Pepper o.a. het MINI Excitement package met ambienteverlichting en schakelaars in de hemelbekleding, watervalverlichting, deurgreepverlichting aan de buitenkant en projectie van het MINI logo op de grond.
CHILI.
Bovenop de extra's van Salt en Pepper brengt het Chili pakket nog meer sportieve stijl en innovatieve techniek met zich mee. Enkele ingrediënten zijn 17- of 18-inch lichtmetalen velgen, comfortstoelen met bekleding van stof en leer en LED-loplampen.

Bekijk het aanbod

MINI PRIJSLIJST