MINI Hoorn is open

Het is zover! Dusseldorp MINI Hoorn is open. In de afgelopen tijd is het pand naast onze huidige BMW-showroom volledig verbouwd tot een prachtige MINI-vestiging. Hiermee is er, naast de Dusseldorp MINI-showroom in Alkmaar, in Noord-Holland nog een Dusseldorp MINI-showroom bijgekomen.

Match Deals

Scherp geprijsde MINI met gratis automaat!

Speciaal voor de opening van Dusseldorp MINI Hoorn hebben wij een select aantal MINI’s zeer scherp ingekocht. Alleen te verkrijgen bij Dusseldorp MINI in Hoorn en nu uitgevoerd met een gratis automaat ter waarde van € 2.995 euro! Dit is de kans om een nieuwe MINI te gaan rijden tegen aantrekkelijke prijzen! In totaal zijn er 20 MINI Match modellen beschikbaar, die we graag aan je presenteren.

Klik op de “Ja, vind mijn match”-button en je kunt zien welke modellen en nog beschikbaar zijn. Je kunt natuurlijk ook gewoon een proefrit gaan maken om het MINI-gevoel zelf eens te ervaren.

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ONTDEK HET WERK VAN HERMAN BROOD.

De nieuwe MINI showroom van Dusseldorp MINI Hoorn staat binnenkort vol van de creatieve daden van wijlen Herman Brood. Deze unieke Nederlandse kunstenaar/zanger heeft in zijn actieve loopbaan tal van prachtige werken gecreëerd. Ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe MINI-vestiging is er een prachtige selectie gemaakt uit het werk van Herman Brood inclusief een door hem beschilderde MINI Classic. Dit tonen wij de gehele maand september in onze showroom. Je bent van harte welkom!