MINI JCW Thunder Pack

Onweer. Het is zo snel als het licht, onwijs indrukwekkend en je krijgt er een kick van. De MINI John Cooper Works Clubman kent vele gelijkenissen. Zo is hij zéér snel, eveneens indrukwekkend en krijg je een enorme kick tijdens het rijden. De MINI John Cooper Works Clubman is er voor de echte enthousiasten en speciaal voor jullie is er nu dé ultieme uitvoering: de MINI John Cooper Works Clubman Thunder Pack. 

Let op! Het betreft een speciale uitvoering, neem contact op voor de prijs.


Geïnspireerd op de MINI GP

Deze gave, volledig uitgeruste editie van de MINI John Cooper Works Clubman is geïnspireerd op de MINI GP. Dit is direct herkenbaar aan de unieke lakkleur Thunder Grey en de opvallende rode accenten rondom de auto. Niet alleen het uiterlijk is fraai, deze uitvoering is tevens voorzien van een zéér riante optielijst:

✓ 19’ velgen
✓ MINI Yours bekleding
✓ Serious Business pakket
✓ Chili pakket
✓ Panoramadak
✓ Achteruitrijcamera
✓ MINI Head-up Display
✓ En vele andere opties die deze Clubman zéér compleet maken

Highlights

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

De MINI John Cooper Works Clubman

Bij Dusseldorp MINI

De nieuwe MINI John Cooper Works Clubman is de ideale allrounder. De van zes deuren voorziende, ruime stationcar levert buitengewone prestaties. Dit komt dankzij de nieuwe 4-cilindermotor met MINI TwinPower Turbo technologie, die goed is voor 306 pk en 450 Nm. Hierdoor sprint de nieuwe MINI Clubman in slechts 4,9 seconden naar de 100 km/h, dit is maar liefst 1,4 seconde sneller dan het vorige model. Deze krachtbron is gekoppeld aan een 8-traps Steptronic Sport Transmissie voor ultieme prestaties. Standaard is de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman voorzien van MINI ALL4 vierwielaandrijving. Deze intelligente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat alle 306 paardenkrachten, die de sportieve stationcar produceert, zo goed mogelijk worden overgebracht naar het wegdek.

 

Stel je vraag

Wil je graag meer informatie ontvangen over deze uitvoering van de MINI John Cooper Works Clubman? Je bent altijd van harte welkom bij onze vestiging bij jouw in de buurt. Daarbij kan je ook gebruik maken van de verschillende contact mogelijkheden. Wij vertellen je graag alles over deze gave editie.

*Deze pagina is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.