MINI John Cooper Works

Ultimate Driver's Package

Maak kennis met de exclusieve MINI John Cooper Works Ultimate Driver’s Package 1/1. De ultieme MINI JCW voor mensen die racen in hun DNA hebben zitten. Ervaar puur autorijden tot in extremen, zoals het hoort en zoals jij waarschijnlijk niets liever wil. Kruip in de huid van winnende racelegendes, start ‘m en voel de essentie van motorsport. Begin nu aan jouw warming-up ronde en maak een proefrit met de MINI JCW Ultimate Driver’s Package bij Dusseldorp MINI. Er zullen gegarandeerd vele records volgen...


Prijs € 53,950 ,-
Financieren vanaf € 497,- p/m

Highlights

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI JCW 3-deurs handgeschakelde transmissie

Schakel naar een hoger niveau

Met deze gave MINI John Cooper Works Ultimate Driver’s Package zijn we dicht bij de oorsprong gebleven, zoals autorijden hoort te zijn – alles in eigen hand. Met de handgeschakelde versnellingsbak is het hard werken voor de snelste rondetijd, maar beleef je de machine in zijn puurste vorm. Er gaat niets boven het gevoel van handmatig terugschakelen en het lage, krachtige gebrom wat daaruit volgt. Kippenvel.

MINI JCW 3-deurs uitlaat

Ontdek zijn ware kracht

Geïnspireerd op en ontworpen door legendes. Met een rijk verleden in motorsport is deze MINI John Cooper Works uitgegroeid tot een koelbloedige winnaarsmachine. Alleen voor mensen die de allerbeste willen zijn en niet genoegen nemen met een tweede plek. De perfect combinatie tussen veel vermogen en een lichte koets heeft als resultaat dat deze MINI John Cooper Works niet alleen heel snel is, maar ook een fenomenale wegligging heeft.

MINI JCW 3-deurs interieur

Een comfortabele eerste plek

Wanneer je jouw race ambities tijdelijk een pitstop hebt gegeven is het fijn om even te kunnen ontspannen. De MINI JCW Ultimate Driver’s Package biedt hiervoor een comfortabele eerste plek, dankzij tal van gebruiksvriendelijke systemen en een riante optielijst. Of je nou jouw favoriete afspeellijst afspeelt via het Harman Kardon geluidssysteem, van de zon geniet die door het glazen panoramadak naar binnen schijnt of jouw MINI JCW automatisch laat inparkeren - de MINI JCW geeft je genoeg rust en inspiratie om te presteren.

MINI 3-deurs exterieur

Er kan er maar één de beste zijn

Deze uitrusting van de MINI John Cooper Works is zéér exclusief, het betreft er maar één uit ons aanbod. Zo heeft hij een unieke samenstelling, zoals de handgeschakelde transmissie. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op zijn ultieme rijbeleving en heeft hij hieraan dan ook zijn naam te danken: de Ultimate Driver's Edition. Wil jij kennis maken met deze gave MINI John Cooper Works en zijn puurheid ervaren? Wacht dan niet te lang en kom langs voor een proefrit.

Specificaties

✓ MINI vier-in-lijn Twin Power Turbo motor 

✓ 231 pk (170 kw) en 320 Nm aan koppel

✓ 0-100 km/h in 6,3 sec. 

✓ Handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen

✓ Weegt slechts 1210 kilogram


Historie John Cooper

De historie

Het begon allemaal 74 jaar geleden - Charles Cooper en zijn zoon John Cooper richten de Cooper Car Company op. Met hun focus op het ontwikkelen van raceauto’s werden ze al snel zéér succesvol in verschillende raceklassen, met als hoogtepunt het wereldkampioenschap van John Cooper in de Formule 1. Na de enorme successen visualiseerde John Cooper hoe hij de toen net geïntroduceerde Classic MINI kon transformeren tot een winnende raceauto. Zijn creatie bleek eeuwigheidswaarde te hebben. Het merk boekte overal overwinningen en de rest is geschiedenis…

MINI John Cooper Works aanbod

Meer John Cooper Works

Bij Dusseldorp MINI hebben we een groot aanbod John Cooper Works modellen. Naast deze gave MINI JCW Ultimate Driver’s Package hebben we dus ook nog een tal van andere John Cooper Works modellen die misschien wel jouw aandacht verdienen. Van groot naar klein. Met drie, vijf of zelfs zes deuren maar allemaal uit op hetzelfde doel: winnen. Bekijk nu ons aanbod John Cooper Works modellen.

Stel je vraag

Heb je vragen over deze gave John Cooper Works Ultimate Driver's Package? Kom dan gerust langs bij één van onze vestigingen of maak gebruik van onze contactmogelijkheden. We vertellen je graag alles over dit zéér exclusieve model!

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.