MINI Side Walk Edition

Gooi het dak maar open

Het moment waar we allemaal naar uitkijken, het voorjaar. De zon gaat langer schijnen, de temperaturen gaan omhoog en het dak mag weer open. En met welke MINI kan je nou het beste genieten van al dit moois? Juist! De MINI Cabrio Side Walk Edition 

Deze Side Walk Edition is al jaren een bekende editie, maar in 2020 keert deze terug als Cabrio met speciale kleuren, accessoires en wat dacht je van een volledig digitaal instrumentarium. 

Highlights

Helemaal af

MINI cabrio side walk Edition 4
MINI Side Walk Edition 3

Open in slechts 18 seconden

De Deep Laguna metallic kleur geeft de MINI cabrio Side Walk edition een echte speciale uitstraling. En heb je de antraciete stoffen cabriokap al gezien? Die is past echt uniek!  Verder vindt je "SIDEWALK" logo op de Side Scuttles en dorpellijsten om deze Special Edition nog specialer te maken.

MINI cabrio side walk Edition interieur

Creatief in ieder detail

MINI´s tradities en oog voor detail maken het interieur van de MINI Cabrio Sidewalk Edition echt uniek. Je vindt hier geen tekort aan premium materialen en verfijnde details om te bewonderen wanneer het dak open gaat. Zo zit je gegoten op de sportstoelen die zijn verfraaid met MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bekleding en kijk en eens goed naar het instrumentarium, die is nu volledig digitaal! 

AANPASSING & PAKKETTEN.

Maak hem helemaal van jouw

Naast de twee Sidewalk Pakketten is er een lokale MINI Cabrio Sidewalk Edition exclusief voor de Nederlandse markt verkrijgbaar. Deze is iets dikker uitgevoerd, maar met een aantrekkelijkere prijs en een nog groter klantvoordeel. De MINI Side Walk Edition is in de loop van Maart verkrijgbaar bij Dusseldorp MINI, wil je meer weten of alvast een proefrit plannen neem dan contact met ons op.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.