MINI Verhuisvoordeel

Exclusief bij Dusseldorp MINI Alkmaar en Zwolle

Onze Dusseldorp MINI vestigingen in Alkmaar en Zwolle gaan in de loop van dit jaar verhuizen naar compleet nieuwe locaties. Momenteel wordt er hard gewerkt om deze nieuwe panden klaar te maken volgens de nieuwe huisstijl van MINI.  Om dit te vieren geven wij nu voordeel oplopend tot wel €7.100,- op diverse MINI demo's jonger dan 2 maanden. 

MINI 60 Years Edition
Ga je voor de drie- of vijfdeurs?

MINI vertegenwoordigt nog steeds de traditionele waarden van intelligentie, ruimte, uniek design en fantastische rijeigenschappen. Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition. Deze MINI een mooie mix van traditie en eigentijdsheid en zal in beperkte oplage beschikbaar zijn als MINI 3-deurs en 5-deurs. En exclusief voor de Nederlandse markt is er een extra dikke uitvoering beschikbaar met het MINI 60 Years Chili Pakket. Die geeft je meer opties én meer korting.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

een nieuwe MINI voor €299,- P/M.
Met Dusseldorp Private Lease

Met Dusseldorp MINI Private Lease heb rij je al vanaf €299,- per maand in een gloednieuwe MINI. Je hoeft nooit meer om te kijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie. Eigenlijk hoef je alleen nog maar zelf te tanken.

Heb je interesse in in een scherp private lease tarief? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een nadere kennismaking van de Dusseldorp private lease modellen, inclusief alle extra's en opties die beschikbaar zijn.

De Knightsbridge Edition
Met tot wel €4.703,- voordeel

Wat maakt een normale MINI super? Wat dacht je van een John Cooper Works Aerodynamica Kit en sportstoelen, grotere velgen, LED koplampen en een MINI Yours sportstuurwiel met Cruise Control met een voordeel tot € 4.703,-. Dit en nog veel meer zit allemaal op de MINI Cooper S Knightsbridge Edition. Je rijdt deze speciale editie vanaf € 40.990,-.

De Knightsbridge Editions van de MINI 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman en Countryman zijn op al onze MINI vestigingen op voorraad. 

* vraag in een Dusseldorp MINI vestiging naar de voorwaarden.