Nu tijdelijk met gratis automaat

Op de MINI Clubman

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de MINI Clubman. Bespaar maximaal € 2.289,- en bestel nu jouw MINI Clubman met een automaat zonder extra bij te betalen. Dankzij de 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling schakelt de MINI Clubman naadloos door de versnellingen heen. Deze transmissie kenmerkt zich door de soepele schakelovergangen, wat ervoor zorgt dat de prestaties van de 3- en 4-cilindermotoren optimaal worden benut.

Tevens draagt de automatische transmissie bij aan een comfortabele en dynamische rijbeleving. Tot slot geldt deze aanbieding niet voor de MINI Clubman in combinatie met de MINI Business Edition. Hiervoor hebben wij echter ook een aantrekkelijke aanbieding: de meerprijs van een automaat in combinatie met de MINI Business Edition bedraagt €1.000,- in plaats van €2.420,- (inclusief btw). 

 

De nieuwe MINI Clubman
De ruime stationcar waarin je gezien wilt worden

De nieuwe MINI Clubman is nu tijdelijk leverbaar met gratis automaat. Deze ruime stationcar heeft een zorgvuldig design, een uitgebreide reeks van innovatieve uitrustingfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van connectiviteit en bediening. De MINI Clubman is kenmerkend door de vier portieren en twee achterdeuren, welke afzonderlijk kunnen worden geopend. Dit resulteert in veel bagageruimte, maar liefst 1.250 liter om precies te zijn. De MINI Clubman is leverbaar met 3 en 4-cilinder benzine- en dieselmotoren.