MINI Operational Lease

Zakelijk leasen

Een auto van de zaak, maar dan een MINI. Met MINI Operational Lease heb je als werknemer voor een vast bedrag per maand beschikking over de MINI van je keuze. Behalve je brandstof en bekeuringen hoef je verder niets extra’s te betalen. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je je MINI aan het einde van de rit wél overkopen bij Dusseldorp MINI.

DE VOORDELEN VAN MINI OPERATIONAL LEASE.

- Vast bedrag per maand
- Vrijwel alle autozaken inbegrepen
- Onderhoud bij Dusseldorp MINI
- Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
- Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas
- Aan het eind van de looptijd heb je het recht van eerste koop

MINI Kennismakinslease

€375,- P/M VOOR EEN NIEUWE MINI

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman vanaf €375,- *en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION.

ZAKELIJK VANAF € 485,-* PER MAAND.

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. De MINI is daarom standaard uitgerust met onder meer 17” velgen, Climate Control, MINI navigatie, parkeersensoren, mistlampen en Cruise Control. Met in totaal 6 deuren, heb je lekker veel bagageruimte en genoeg plek voor het hele gezin. Zakelijk lease je hem al vanaf € 485,-* per maand.

*Bovenstaand leasetarief is excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar.  

Zo werkt MINI operational lease

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Je hoeft alleen nog maar te tanken

Wanneer je een MINI Operational Lease afsluit zijn de volgende zaken inbegrepen:

- Onderhoud en reparatie
- Banden
- Wegenbelasting
- Verzekeringen