PAK ME UIT

Het grootste cadeau van Nederland

Zeg nou eens eerlijk! Zo'n gave MINI zie jij ook wel eens rijden toch? Ze zien er stoer en sportief uit en toch net even een tikkeltje anders dan de rest. Dat maakt ze nou net zo leuk! Een MINI moet je namelijk ervaren, dat go-kart gevoel geeft zoveel plezier. En als de buitenkant je al aanspreekt in dat leuke oranje of stoere zwart, wacht dan maar totdat je erin zit. Unieke details, grote teller klokken en een heerlijke zitpositie. Sit back and enjoy!

Tijdens de feestdagen mag je zelf ook weleens flink uitpakken, of de juiste personen een goede hint geven. Laat dat nou net bij ons kunnen. Wij hebben namelijk het grootste cadeau van Nederland staan voor de scherpste prijs. Kies uit drie, vijf of zes deuren met allemaal het echte MINI gevoel! Bekijk de deals, neem contact op en kom langs voor de beste prijs voor jouw cadeau!

Cadeau advies nodig?
App met ons via: 0885251900
Highlights
Verras jezelf met een nieuwe MINI

Het is goed om jezelf, of iemand anders, af en toe te verassen met wat moois. Daarom hebben wij voor jou het grootste cadeau van Nederland: een nieuwe MINI! Zeg nou eerlijk, er is toch niets leuker om uit te pakken dan dat? Je geeft echter niet zo maar een cadeau maar een persoonlijkheid, een MINI moet namelijk bij diegene passen. Het is dus belangrijk dat je de juiste kiest en daarom bieden wij je genoeg mogelijkheden zodat je altijd een MINI vindt die bij jou, of iemand anders, past. 

Toon highlights
Even schakelen
tussen mogelijkheden

Het is belangrijk dat je een cadeau kiest dat bij je past. Hoe zit dat bij jou, ben je een purist of een voorstander van techniek? Bij onze "Pak Me Uit Deals" kan je zowel kiezen voor een MINI met een soepele handbak als met een automatische transmissie. De keuze is aan jou: behoud je liever zelf de controle of geef je het werk uit handen? 

Links of toch rechts?
Raak nooit meer verdwaald

Alle MINI modellen in ons aanbod voor de "Pak Me Uit Deals" zijn uitgerust met een navigatiesysteem. Ontvang actuele verkeersinformatie en maak gebruik van de dag- en nachtmodus, GPS en extra zoekfuncties voor meer informatie. En dat allemaal weergegeven op een haarscherpe touchscreen-display. Hiermee garanderen we je dat je nooit meer de weg kwijt raakt. Dit is niet alleen beter voor je hart maar ook voor je relatie. 

Rijk
aan opties

Welke MINI pak jij, of iemand anders, uit? Er zijn mogelijkheden genoeg maar één ding is zeker: alle MINI’s zijn goed uitgerust. Kies ervoor om altijd verbonden te zijn met Apple CarPlay, zet het volume wat harder en geniet van de muziek dankzij het Harman Kardon geluidssysteem of zorg ervoor dat je goed zicht hebt (en zichtbaar bent) door middel van de LED voor- en achterlichten. Al last van keuzestress?

De originele MINI
Inclusief rijplezier

Dit is hem! De MINI die we al kennen sinds 1959: 3 deuren, unieke styling en het echte MINI go-kart gevoel. Nog even leuk als toen maar helemaal van deze tijd door tal van personalisatie mogelijkheden en de nieuwste innovaties op gebied van connectiviteit. Wist je trouwens dat deze MINI ook verrassend veel ruimte biedt? Ervaar het nu zelf!

Tijdens de feestdagen hebben we een aantal goed uitgevoerde MINI 3-deurs als cadeau die jij mag gaan uitpakken. Bekijk ze in één van onze showrooms of gewoon lekker makkelijk online!

 

Wij hebben de grootste cadeau's voor de scherpste prijs.
Jouw MINI gevonden? Neem contact op voor de beste prijs.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI +2
Een maatje groter

Ben je verliefd op de originele MINI maar zoek je toch net even wat meer ruimte? Kijk dan eens naar deze: de MINI 5-deurs. Ervaar de iconische MINI net even wat anders, namelijk met genoeg plek voor vijf passagiers en al uw bagage. Neem plaats achter het stuur (of achterin) en laat je verbazen door hoeveel ruimte een MINI kan bieden. 

Tijdens de feestdagen hebben we een aantal goed uitgevoerde MINI 5-deurs als cadeau die jij mag gaan uitpakken. Bekijk ze in één van onze showrooms of gewoon lekker makkelijk online!

 

De MINI Cabrio's
Voor de echte avonturier

Stel je eens voor... met één druk op de knop door het leven gaan als een echte avonturier. Bij ons kan het, namelijk met de MINI Cabrio. Ultiem cabrio rijden, dat is het mooiste cadeau wat je aan jezelf of iemand anders kunt geven. Pak uit, start, geef gas en geniet van elke prikkel. 

Tijdens de feestdagen hebben we een aantal goed uitgevoerde MINI cabrio's als cadeau die jij mag gaan uitpakken. Bekijk ze in één van onze showrooms of gewoon lekker makkelijk online!

Hier moet je zijn
Voor het mooiste cadeau van Nederland

Waar wacht je op? Verras jezelf met wat moois! Onze MINI showrooms bevinden zich in zowel Oost-, Midden- als West-Nederland. Hierdoor is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt! Plan dus snel je route en zorg er voor dat je jouw nieuwe MINI zo snel mogelijk kan meenemen. Pak je eigen cadeau uit en het genieten kan beginnen!