MINI Pechhulp

Wij staan altijd voor je klaar

Wanneer je pech hebt met jouw MINI wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom is de MINI Service Centrale altijd beschikbaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zodra je belt krijg je direct een MINI specialist aan de telefoon die je van deskundig advies voorziet. Met als doel jou zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen helpen. Mocht dit, om wat voor redenen dan ook, niet mogelijk zijn dan wordt de hulpverlening op locatie geregeld door de dichtstbijzijnde MINI vestiging, erkend service partner of professionele hulpdienst. Bij elke nieuwe MINI zit standaard vijf jaar MINI Pechhulp (Mobile Care) inbegrepen. 

Je kunt in heel Europa gebruik maken van MINI Pechhulp, hiermee weet je zeker dat je overal geholpen wordt als je pech hebt met jouw MINI. Daarbij zorgen wij er ook voor dat je vervangend vervoer krijgt, zodat je er altijd zeker van bent dat je jouw eindbestemming bereikt. Afhankelijk van de afstand kan er een taxi, trein of vlucht geregeld worden. Wanneer je met jouw MINI in het buitenland bent gestrand en de reparatie duurt langer dan drie dagen, dan zorgen wij er zelfs voor dat jij en je mede passagiers maximaal vier dagen in een 4-sterrenhotel kunnen overnachten. We hopen natuurlijk niet dat je dit nodig hebt maar mocht het dan toch nodig zijn, dan weet je in ieder geval zeker dat we altijd voor je klaar staan!

 

MINI Verlengde Pechhulp

Heb je net een nieuwe MINI aangeschaft? Dan heb je standaard tot vijf jaar Mobile care. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van onze pechhulp wanneer je met jouw MINI langs de kant staat. Ook al hopen we dat je hier geen gebruik van hoeft te maken, maar het geeft je wel een fijn gevoel dat je dit achter de hand hebt.

Ook na die vijf jaar laten we je niet in de kou staan. Voor MINI's die 5 jaar of ouder zijn hebben we de MINI Verlengde Pechhulp. Hiermee geef je jezelf de zekerheid dat je goed wordt opgevangen wanneer je pech hebt met jouw MINI. De MINI Verlengde Pechhulp is maar liefst 45% voordeliger dan vergelijkbare pechhulp aanbieders. MINI rijders kunnen gemakkelijk online dit uitgebreide pakket bestellen voor slechts € 89,- per jaar.

 

Onderhoud en Pechhulp

Moet jouw MINI binnenkort naar de werkplaats voor een service- of onderhoudsbeurt? MINI Verlengde Pechhulp kan ook afgesloten worden in combinatie met een werkplaatsbezoek. Bijvoorbeeld bij een APK keuring, olieservice, zomercheck of een wintercheck. Mocht je een MINI Verlengde Pechhulp af willen sluiten in combinatie met onderhoud, dan kan je dat flink wat geld besparen. De MINI Verlengde Pechhulp kost dan namelijk slechts € 35,- per jaar!* 

 

* Actie is geldig t/m 31 december 20202 en alleen icm met een werkplaats of APK afspraak