Rij de zon tegemoet

In een MINI Cabrio

Yes, het is weer zover. Daar ben je zon! Hebben jullie hem ook zoveel gemist? De huid wordt weer gebruind, de zonnebril wordt weer gedragen en de nodige vitamine D wordt door ons lichaam opgenomen… en dat allemaal in een MINI! De zon komt niet alleen, zo start er natuurlijk ook een nieuw cabrioseizoen. Daarom hebben wij speciaal voor jullie onze mooiste MINI Cabrio’s samengesteld. Een nieuwe of gebruikte MINI Cabrio, met een opvallend kleurtje of lekker sportief. Eén ding is zeker, wij hebben hoe dan ook een MINI Cabrio die perfect bij jou past. Rij jij straks richting de zon met een glimlach zo breed als de horizon? Maak vrijblijvend een proefrit of vraag een offerte aan en ervaar het cabrioseizoen bij Dusseldorp MINI!

De mooiste MINI Cabrio's
Voor een zéér scherpe prijs Met sterke garantievoorwaarden

Bekijk het aanbod.

MINI Cabrio nieuw

Nieuwe MINI Cabrio's

Met onze kennis en expertise sinds 1959 weten we zeker dat we een nieuwe MINI Cabrio kunnen vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarbij leveren wij alle nieuwe cabrio's met drie jaar fabrieksgarantie en kan je zéér snel rijden in jouw nieuwe MINI cabrio. We doen er alles voor om jou die prachtige ervaring te laten beleven: cabrio rijden in een MINI!

MINI Cabrio Occasion

MINI Cabrio Occasions

Haal het beste uit jouw cabrioseizoen met een MINI Cabrio occasion bij Dusseldorp MINI. Zo zijn bijna al onze MINI Cabrio occasions voorzien van het MINI Next label, een label dat de beste kwaliteit garandeert. Denk aan de aanwezigheid van de volledige onderhoudshistorie, geen schade, geverifieerde kilometers etc. Als dat nog niet genoeg is, krijg je bij aankoop ook nog eens 24 maanden garantie zonder kilometerbeperking!

MINI Cabrio demo

MINI Cabrio demo's

Een bijna nieuwe MINI Cabrio met weinig kilometers en voor een zéér aantrekkelijke prijs, dat klinkt goed toch? We hebben er maar een paar, dus wees snel! Deze MINI Cabrio’s zijn voornamelijk ingezet voor proefritten en zijn dus rijkelijk uitgerust met luxe en comfortabele opties. Daarbij worden ze ook nog eens geleverd met sterke garantie voorwaarden. Neem jij een kijkje?

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Cabrio

Een soulmate voor het leven

Een MINI Cabrio is een soulmate voor het leven. Daarbij draait het om de reis, niet om de bestemming. Hij heeft jou van alles te bieden: unieke features, dynamische wegligging, onwijs veel personalisatiemogelijkheden en boven alles heel veel vrijheidsbeleving! Dit is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet, met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak. Maak vrijblijvend een proefrit of laat je door ons informeren over deze MINI Cabrio. Wij vertellen met liefde alle ins and outs van deze prachtige MINI Cabrio! 

Stel je vraag

Heb jij jouw soulmate gevonden in de vorm van een prachtige MINI Cabrio of wil je simpelweg wat vragen over deze actie? Ook in bijzondere tijden staan we voor je klaar. Neem eenvoudig contact met ons op via de onderstaande buttons of bezoek één van onze vestigingen. Voor meer informatie omtrent contact tijdens corona verwijzen we je graag door naar deze pagina.