MINI Den Haag Wordt Dusseldorp Den Haag

Welkom bij Dusseldorp MINI Den Haag.

Met ingang van 2 december 2019 is MINI Den Haag overgenomen door Dusseldorp Automotive, MINI Den Haag gaat nu verder onder de naam Dusseldorp MINI Den Haag.

Dusseldorp Automotive startte op 9 augustus 1959 als eerste BMW dealer van Nederland in Apeldoorn. In de jaren die volgden, vestigde Dusseldorp Automotive zich in Hoogeveen, Deventer, Zwolle, Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Dusseldorp verkoopt vanaf november dit jaar naast BMW en MINI ook BMW motorfietsen in Alkmaar. Dusseldorp is een bedrijf waar jij je snel thuis voelt, waar we gewoon doen en waar we met veel plezier werken aan jouw MINI.

Behalve de wijziging in naam brengt deze overname voor jou als klant op dit moment geen merkbare verandering met zich mee. Heb je vragen over deze overname? Neem dan vooral contact met ons op, wij beantwoorden eventuele vragen graag voor je!

Service en onderhoud

Is jouw MINI toe aan onderhoud? Bij Dusseldorp MINI helpen wij je graag. 

Een afspraak maken met de werkplaats doe je wanneer jou dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van Dusseldorp MINI is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam en Zwolle is Dusseldorp MINI altijd dichtbij. Kies hieronder de vestiging naar voorkeur en maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor jouw MINI.

Heb je vragen over het onderhoud aan jouw MINI? Neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen, stuur eenvoudig een Whatsapp bericht via 0885251900 of stel een vraag per e-mail naar info@dusseldorpmini.nl.