Subsidieregeling Elektrische auto’s Private Lease | MINI

Profiteer nu van subsidie en Private Lease een MINI voor maar €399,- per maand

Een elektrische MINI rijden voor maar €399,- per maand? Dat kan met subsidievoordeel! Ook in 2022 wil de Nederlandse overheid het rijden van een elektrische auto stimuleren. Dit doet de overheid in de vorm van een subsidieregeling, een bedrag van €3.350,-.

 

Private Lease MINI Electric

Wanneer jij ervoor kiest om een MINI Electric aan te schaffen met MINI Private Lease wordt de subsidie per maand uitgekeerd. Dat betekent dat je bij een looptijd van 48 maanden ongeveer €70,- aan subsidie per maand krijgt! Dus Private Lease jij een MINI Electric al vanaf €399,- per maand!* Daarnaast bespaar je met de MINI Electric ook nog eens op je brandstofkosten. Elektrisch rijden met deze MINI scheelt je namelijk gemiddeld ongeveer €75,- per maand. We vertellen je hier graag meer over.

* O.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

MINI Electric geparkeerd op een oprit

Over de MINI Electric

In ieder opzicht een MINI, maar dan volledig elektrisch. Het rijden in een elektrische auto is nog nooit zo leuk geweest. De nieuwe MINI Electric combineert het legendarische go-kart gevoel met premium kwaliteit en de voordelen van elektrisch rijden. Zo geniet je van een lage bijtelling en rijd je volkomen milieuvriendelijk van A naar B! Daarbij is de nieuwe MINI Electric he-le-maal aan te passen aan jouw wensen en dat maakt hem echt fantastisch.

 

 

PLUSPUNTEN MINI ELECTRIC

✓ Elektrisch rijden is goedkoper. Zoals al eerder is beschreven is elektrisch rijden op allerlei vlakken goedkoper dan een auto met brandstofmotor. Dit komt doordat de prijs per kilometer lager is en doordat de overheid allemaal regelingen in het leven heeft geroepen om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken.

✓ Elektrisch rijden is beter voor het milieu, doordat elektrische auto’s geen stikstofoxiden en fijnstof produceren. Ook stoten ze geen CO2 uit bij de productie en het rijden. Als je ook zelf nog je eigen stroom opwekt via bijvoorbeeld zonnepanelen ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

✓ De auto is stil en heeft minder onderhoud nodig. De elektrische auto heeft weinig mechanische onderdelen en weinig draaiende slijtage onderdelen. Hierdoor hoeft de auto minder vaak naar de garage voor onderhoud. Daarnaast hoef je ook geen olie of oliefilter te vervangen. Door het ontbreken van olie, fossiele brandstoffen en een uitlaat heb je ook minder last van stank en geluid.

✓ Elektrische auto’s rijden sportief. Veel rijders vinden de acceleratie bij een elektrische auto verslavend. De auto’s hebben ongeacht de snelheid veel koppel beschikbaar. Hierdoor ben je bij ieder stoplicht snel weg. Zo sprint de MINI Electric binnen 7,3 seconden van 0 naar 100, best netjes toch?

✓ Voor een Elektrische auto betaal je geen wegenbelasting

Wil je meer informatie over de subsidieregeling elektrische personenauto’s particulieren? Dan verwijzen wij je graag door naar de speciale site van de Rijksoverheid

Klaar voor een elektrische rit?

Ben je al overtuigd? De MINI Electric is zóóó leuk om te rijden, heeft veel financiële voordelen en is ook nog goed voor het milieu. Genoeg redenen om de MINI een keertje uit te proberen en bij deze ben je van harte uitgenodigd. Ontdek zijn speelse karakter, zijn gave innovatieve features of gewoon hoe leuk elektrisch rijden is. Bij Dusseldorp MINI hebben we een divers aanbod aan MINI Electric modellen, zodat je er altijd één vindt die bij je past. Dat beloven we je. Ben jij klaar voor een elektrische rit? Plan dan nu jouw proefrit via de onderstaande button of bezoek een vestiging bij jou in de buurt.