Tijdelijk gratis automaat

Bij aanschaf of lease van een nieuwe MINI Clubman of Countryman

Ben je opzoek naar een leuke nieuwe MINI Clubman of Countryman maar wacht je nog op het juiste moment? Dan is wellicht nu jouw kans om toe te slaan. Bij Dusseldorp MINI kan je namelijk tijdelijk genieten van een gratis automaat op alle MINI Countryman en Clubman modellen uit onze voorraad. Geniet van een voordeel dat kan oplopen tot ruim €2000,- en bovendien rij je heerlijk ontspannen in jouw nieuwe MINI Clubman of Countryman, dankzij de soepele automatische transmissie van MINI!

 

MINI Countryman

De MINI Countryman

De ideale allrounder

De MINI Countryman is de ideale allrounder. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee kom je waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over je avonturen. De MINI Countryman is leverbaar met 3 en 4-cilinder benzine- en dieselmotoren. 

MINI Clubman JCW Rood

De MINI Clubman

De ruime stationcar waarin je gezien wilt worden

De nieuwe MINI Clubman is nu tijdelijk leverbaar met gratis automaat. Deze ruime stationcar heeft een zorgvuldig design, een uitgebreide reeks van innovatieve uitrustingfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van connectiviteit en bediening. De MINI Clubman is kenmerkend door de vier portieren en twee achterdeuren, welke afzonderlijk kunnen worden geopend. Dit resulteert in veel bagageruimte, maar liefst 1.250 liter om precies te zijn. Ook de MINI Clubman is leverbaar met 3 en 4-cilinder benzine- en dieselmotoren. 

Kijken, proefrijden, kopen, wegrijden.

Juist nu staan we voor je klaar.

Met de huidige omstandigheden begrijpen wij dat het lastig kan zijn om regelmatig onze showrooms te bezoeken, bijvoorbeeld bij het kopen van een nieuwe MINI. Om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk de deur uit hoeft, zorgen wij er voor dat alles zoveel mogelijk in één bezoek geregeld kan worden. Zo kan je op één dag kijken, proefrijden, kopen en wegrijden in jouw nieuwe MINI Clubman of Countryman en geniet je daarbij zonder extra zorgen van jouw fantastische nieuwe MINI met gratis automaat! Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en vraag onze collega's naar meer informatie omtrent deze dienst.