Vaderdag

Vele momenten die je samen met je vader beleeft zijn speciaal. Het zijn momenten die je graag voor altijd wilt waarborgen.

Zondag 21 juni is het alweer Vaderdag. Dit is het moment om je vader eens in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan het krijgen van een geknutseld cadeau? Iets wat jij helemaal zelf hebt gemaakt. Dusseldorp heeft daarom speciaal voor jou een vouwplaat van de MINI COOPER 3-DEURS gecreëerd. Pak je kleurpotloden, stiften of verf er maar bij en begin met het ontwerpen van de droomauto van jouw vader! 

Hoe ziet de droomauto van jouw vader eruit?

Of je de auto nu blauw, geel of groen maakt. Dat is allemaal aan jou. Wij zijn erg benieuwd naar jouw creatie. 

Verras jij jouw vader ook met zijn droomauto? 

1. Download de MINI COOPER 3-DEURS vouwplaat hieronder;
2. Print de vouwplaat uit; (liefst op dikker papier)
3. Start met kleuren en plakken

Maak kans op een ritje in een MINI

We hebben het nog net iets leuker voor je gemaakt! Met het inkleuren en plakken van de vouwplaat maak je ook nog eens kans om samen met je vader een ritje in een MINI te maken. Wil je weten hoe je kans maakt? Plaats een foto van jouw ontwerp op Facebook of Instagram, met de hashtag #dusseldorpvaderdag of stuur de foto per mail via onderstaande button en maak kans op een ritje in een MINI samen met jouw vader. Van alle inzendingen zullen wij het mooiste ontwerp uitkiezen. De winnaar zal op basis daarvan een bericht van ons ontvangen.