Voordeel Festival Oostzaan

Geniet van knallende aanbiedingen

Binnenkort is het feest bij Dusseldorp MINI! In onze gave parkeergarage, bij onze vestiging in Oostzaan, houden wij namelijk een heus Dusseldorp Voordeel Festival. Op de festival line-up staan een aantal MINI occasions voor de allerscherpste prijs, speciaal voor jou geselecteerd. Deze knallende aanbiedingen zullen ervoor zorgen dat dit een festival wordt om nooit te vergeten. Het Dusseldorp Voordeel Festival zal gaan starten op maandag 15 juni t/m donderdag 18 juli. Zijn jullie klaar voor het leukste festival van Nederland? Wij in ieder geval wel!

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden naar deze unieke actie, dat snappen wij stiekem wel. Bekijk hieronder alvast de voordelen van een gave MINI occasion bij Dusseldorp of spot de MINI in ons actie-aanbod die jij tijdens het Dusseldorp Voordeel Festival wil gaan scoren. Een kans die je niet wil missen!

 

Ontdek de voordelen.

MINI Voordeel Festival teaser

2 jaar garantie

Koop je een MINI tijdens het Dusseldorp Voordeel Festival dan profiteer je automatisch van 24 maanden MINI Next garantie. Zorgeloos rijden in een gave MINI, dat wil iedereen toch?

Zo goed als nieuw

Alle MINI occasions op de Dusseldorp Voordeel Festival line-up zijn zo goed als nieuw. Zo hebben deze MINI's niet meer dan 120.000 km op de teller, zijn ze maximaal vijf jaar oud en 10.000 km vrij van onderhoud.

Weten wat je koopt

Tijdens het Dusseldorp Voordeel Festival weet je wat je koopt, alle MINI's zijn namelijk voorzien van een volledig onderhoudsrapport. Bovendien zijn alle MINI occasions grondig geïnspecteerd en kom je dus nooit voor nare verassingen te staan. Zo wordt het rijden in een MINI altijd een feest!

DUSSELDORP MINI OOSTZAAN

Je bent van harte welkom in Oostzaan, waar onze grootste Dusseldorp locatie is gevestigd. Dit immense gebouw biedt onderdak aan het Dusseldorp Voordeel Festival. Mocht je hier nog niet zijn geweest raden we je aan om zeker langs te komen, je kijkt je ogen uit! Het Dusseldorp Voordeel Festival zal gehouden worden in de parkeergarage van Dusseldorp Oostzaan. Uiteraard zullen wij ons strikt houden aan de richtlijnen van het RIVM, zo vieren we met zijn allen feest op een veilige manier. Ben je niet in de gelegenheid om tussen 15 juni en 18 juli langs te komen bij onze vestiging in Oostzaan? Maak dan een afspraak via onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

KEUZESTRESS

We willen je niet teveel keuzestress bezorgen maar voor wie geïnteresseerd is hebben wij ook een aantal prachtige BMW's in de aanbieding, tijdens het Dusseldorp Voordeel Festival. Bekijk ze op maandag 15 juni t/m 18 juli of ga naar het actie-aanbod van BMW, klik hiervoor op de onderstaande link.

Stel je vraag

Heb je meer vragen over het Dusseldorp Voordeel Festival? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Daarbij ben je natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Oostzaan. Lees hier de maatregelen die wij hebben genomen tegen het virus COVID-19.