Z.G.A.N. bij Dusseldorp

De juiste opties, de juiste kilometers en de juiste prijs

Een MINI Demonstratie voertuig biedt u de mogelijkheid om een relatief nieuwe MINI van minimaal 2 maanden oud te rijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze modellen zijn voornamelijk gebruikt als voertuig voor proefritten en hebben als voordeel dat ze zeer rijk zijn uitgerust en weinig kilometers hebben gereden. 
 

Bent u nieuwsgierig geworden of het juiste model voor u er tussen zit, bekijk dan snel ons huidige aanbod. Staat het door u gewenste model niet tussen ons huidige aanbod? Neem dan contact op zodat wij samen kunnen bekijken wanneer deze eventueel beschikbaar is. 

Persoonlijk voorstel via Whatsapp.

Wilt u eenvoudig een persoonlijk inruilvoorstel ontvangen via Whatsapp? Dit is uiteraard mogelijk, stuur ons een app via 088 525 1900 met daarin de volgende gegevens:

  • Het geselecteerde nieuwe BMW model waar u interesse in heeft
  • Uw kenteken en huidige kilometer stand 
  • Minimaal twee foto's van uw inruilauto

Wij nemen dan binnen één dag contact met u op voor het scherpe inruilvoorstel. 

4 Redenen
om voor een Dusseldorp Demo auto te kiezen
  • Lage Kilometerstand 
  • De scherpste prijs
  • Het gevoel van nieuw
  • Rijk(er) uitgerust 
Stap jij achter het stuur van een Z.G.A.N. MINI?
Persoonlijke kennismaking

Voordat u de keuze heeft gemaakt voor uw nieuwe MINI, kunt u uiteraard eerst kennismaken met deze auto. Deze speciale voor u samengestelde demomodellen staan klaar bij onze vestigingen.

Dusseldorp vestigingen.

Klaar voor een bezoek aan één van de MINI-vestigingen van Dusseldorp bij u de buurt? Bekijk hier de vestiging en de contactgegevens.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.