WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 32.850,00

NLX-043-DF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 32.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4650KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze hatchback vervoert u net zo makkelijk vier passagiers als een stevig IKEA-bouwpakket met toebehoren. Kwestie van indelen. En simpel laden en lossen via de extra deur achter! Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is gecombineerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en geeft u de keus om onderweg te luisteren wat u wilt. Route- en verkeersinfo, uw favoriete albums en radioprogramma′s, podcasts, luisterboeken… zeg het maar. Deze auto heeft ook bluetooth en DAB+ aan boord. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. De MINI is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 3-deurs. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron