WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Classic Pakket M Automaat

€ 54.591,00

OPERATIONAL LEASE EUR 831,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5939461
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €708 per maand
MINI Countryman C Classic Pakket M Automaat
€ 54.591,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve MINI Countryman. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Verder is de MINI uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, dakdraagsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze MINI Countryman een achteropkomend verkeer waarschuwing.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron