WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Classic Pakket M Automaat

€ 54.591,00

OPERATIONAL LEASE EUR 831,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5939295
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €708 per maand
MINI Countryman C Classic Pakket M Automaat
€ 54.591,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve MINI Countryman. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. De uitrusting van deze auto is met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Countryman bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron