WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket L Automaat

€ 58.558,00

OPERATIONAL LEASE EUR 879,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5939468
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €754 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket L Automaat
€ 58.558,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Natuurlijk behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, donker getint glas achter en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron