WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Automaat

€ 39.900,00

NLX-842-NX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Da′s het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regen- en lichtsensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. U bent in deze MINI ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron