WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat

€ 33.750,00

NLX-781-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Nooit meer een krappe kofferbak; deze heerlijke hatchback geeft u zoveel ruimte als u wilt! De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Op de teller van deze auto staat slechts 4001 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: smartphone connectiviteit, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! De MINI is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld!

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron