WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat

€ 33.750,00

NLX-783-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 4001 kilometer. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze MINI Electric is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. De MINI is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron