WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat

€ 33.750,00

NLX-779-JP
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 4001 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Er is geen bestemming die het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
OverigeChevron