WhatsappEmail
MINI Electric
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Classic Automaat

€ 24.750,00

NLN-061-JR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €326 per maand
MINI Electric 3-deurs Classic Automaat
€ 24.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 18465KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI Electric is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Met de combinatie van elektrische aandrijving en automatische transmissie manoeuvreert u soepel door het verkeer. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 18465 Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, dakspoiler, witte knipperlichten, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Voor rijders met veeleisende oren is het audiosysteem niet alleen geïntegreerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, maar ook voorzien van bluetooth en DAB+. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze MINI met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. De uitrusting van deze MINI is met lederen sportstuur, cruise control, buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak als u met deze elektrische auto een proefrit wilt maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron