WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCamden Edition Plus Aut. Automaat

€ 31.900,00

NLS-590-XB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €411 per maand
MINI 3-deurs Camden Edition Plus Aut. Automaat
€ 31.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15990KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een MINI 3-deurs. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: smartphone connectiviteit, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze MINI heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regen- en lichtsensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel. De uitrusting van deze MINI is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron