MINI Top Cover Verzekering

Verzeker jezelf van zorgeloos rijden

Een MINI rij je met plezier, maar het is extra fijn als je geheel zorgeloos van je MINI kan genieten. Daarom hebben we voor jou: de MINI Top Cover verzekering. Hiermee zorg je ervoor dat jouw nieuwe- of gebruikte MINI compleet verzekerd is tegen diefstal of schade. Als zorgeloos rijden in een MINI nog goed genoeg is, profiteer je met de MINI Top Cover verzekering ook nog van vele extra voordelen. Ben je benieuwd naar alle extra voordelen en de mogelijkheden van een MINI Top Cover verzekering? Bekijk hieronder voor meer informatie, bezoek een vestiging naar keuze of neem simpelweg contact met ons op. Graag vertellen wij namelijk alles over de verzekeringsmogelijkheden bij Dusseldorp MINI!

 

De voordelen

- Alle dekkingen mogelijk: van WA en WA+ tot een volledige Casco verzekering
- Betaal geen eigen risico wanneer jouw MINI gerepareerd wordt bij een MINI dealer
- Breid je verzekering gemakkelijk uit met aanvullende verzekeringen
- Tot 80% no claimkorting
- Een speciale nieuwwaarde- en aanschafwaardevergoeding
- Gunstige alarmeisen
- Alles in eigen hand, zo heb je zelfs de mogelijkheid te betalen per kilometer
- Zelfs accessoires zijn meeverzekerd tot € 2.500,-
- Maak je al gebruik van MINI Service Inclusive? Deze is gratis meeverzekerd
- De beschadigde onderdelen worden altijd vervangen door officiële MINI onderdelen
- Geniet kosteloos van vervangend vervoer

 

Betaal per kilometer

Heb jij een gloednieuwe MINI die vanaf maart 2019 geleverd is? Dan kan je ervoor kiezen om jouw MINI Top Cover verzekering per kilometer te betalen. Wanneer je hiervoor kiest geniet je van een aantrekkelijke korting op jouw verzekeringspremie en je bent hiermee altijd goedkoper uit dan dat je normaal zou betalen voor je verzekering. 

Wanneer je ervoor kiest voor het betalen per kilometer wordt de kilometerstand automatisch iedere maand opgehaald via MINI Connected. Je ontvangt altijd een overzicht van het aantal gereden kilometers en daarbij zijn de kosten flexibel. Rij je bijvoorbeeld minder kilometers dan opgegeven? Dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd terug betaald. Andersom wordt er bij teveel gereden kilometers het verschuldigde bedrag aan extra premie aan het einde van de looptijd geïncasseerd van je rekening. Wanneer je hebt gekozen voor een pakket met onbeperkt aantal kilometers, zijn alle extra gereden kilometers gratis.

 

De aanschafwaarderegeling

Wanneer je jouw MINI verzekerd hebt bij een algemene verzekeraar wordt er vaak een maximale cataloguswaarde voor de nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding gehanteerd. Dit betekent dat de vergoeding bij diefstal of total loss afhankelijk is van de waarde van jouw MINI. Hiermee wordt je dus altijd nadelig benadeeld en dit zijn wij als een beperking. De MINI Top Cover verzekering kijkt daarom ook naar de leeftijd van jouw MINI bij aanschaf en de gekozen dekking, om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij diefstal of wanneer jouw MINI total loss wordt verklaard. Deze aanschafwaarderegeling is tevens geldig wanneer jouw MINI is geïmporteerd door een MINI dealer.

Er zijn een aantal voorwaarden die wij hanteren om te kijken of de nieuwwaarde of aanschafwaarde van jouw MINI wordt vergoed:

De nieuwwaarde van je MINI wordt vergoed wanneer: 
- Je volledig Casco gedekt bent
- De MINI nieuw is aangekocht
- De MINI nieuw is bij de eerste afgifte van het Nederlandse kentekenbewijs
- De MINI jonger dan 36 maanden is wanneer de schade of diefstal plaatsvindt
- Je bij diefstal of total loss een vergelijkbare MINI aanschaft bij een erkend MINI dealer

De nieuwwaarde wordt gebaseerd op de adviesprijs in Nederland. Heb je ook een verwijderingsbijdrage en BPM betaald? Dan wordt dit opgeteld bij de nieuwprijs.  

De nieuwwaarde van je MINI wordt vergoed wanneer: 
- Je volledig Casco gedekt bent
- De MINI jonger is dan 6 jaar wanneer hij wordt aangeschaft
- De schade of diefstal binnen 36 maanden na aanschaf van de MINI heeft plaatsgevonden

De nieuwwaarde van je MINI wordt vergoed wanneer:
- Je volledig Casco gedekt bent
- De MINI bij aanschaf ouder is dan 6 jaar maar jonger dan 8 jaar
- De schade of diefstal binnen 12 maanden na aanschaf van de MINI heeft plaatsgevonden

De nieuwwaarde van je MINI wordt vergoed wanneer:
- Je krijgt de dagwaarde vergoed van jouw MINI vlak voor de schade

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor alle personen die bij jou in de auto stappen. Met de ongevallenverzekering zorg je ervoor dat alle inzittenden (of hun nabestaanden) zo goed mogelijk verzekerd zijn wanneer er een ongeval plaatsvindt, bijvoorbeeld wanneer zij invalide raken of in het ergste geval komen te overlijden. De hoogte van het bedrag, wat wordt uitgekeerd bij een ongeval, is niet gekoppeld aan de werkelijke schade of kosten. Wanneer iemand bij een ongeval ten overlijden komt, bedraagt het bedrag €12.500.-. Bij invaliditeit is dat bedrag maximaal €25.000,-. Met de ongevallenverzekering voor inzittenden weet je zeker dat bij een ongeval zo goed mogelijk wordt gezorgd voor de personen die jou het meest waardevol zijn. 

Schade inzittenden

Met de schade inzittenden verzekering bent u altijd gedekt voor de kosten van schade die jij of jouw passagiers oplopen bij een ongeval. Denk hierbij aan een blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Ook zaken als smartengeld en schade aan persoonlijke bezittingen worden vergoed. Hierbij maakt het niet uit wie de schuldige is, jij en je inzittende(n) zijn altijd verzekerd van een zo goed mogelijke afloop na omstandigheden bij een ongeval. Het maximale bedrag dat wordt uitbetaald is €1.000.000,- per gebeurtenis.

Rechtsbijstand

Een ongeval zit in een klein hoekje. Met de rechtsbijstandverzekering wordt alles voor je geregeld wanneer jij schade hebt opgelopen bij een ongeval waarbij jij niet de schuldige bent. Alle kosten worden gedekt, zelfs de rechtskosten bij bepaalde strafzaken. Deze verzekering geldt zelfs voor alle passagiers die bij jouw in de MINI zitten en heb je een WA+, beperkt Casco of volledige Casco? Dan wordt je zelfs geholpen bij het verhalen van jouw letselschade. Wat er wordt vergoed: schade aan jouw MINI en zelfs eventueel een daaraan gekoppelde caravan of aanhanger. Ook de waardevermindering van jouw MINI als gevolg van schade, huurkosten voor een vervangende auto en schade aan persoonlijke bezittingen in of op jouw MINI worden vergoed.