Contact opnemen

Wanneer je meer te weten wilt komen over Dusseldorp MINI of een afspraak wilt maken, dan kan je gebruik maken van ons handige contactformulier. Wil je op een andere manier met ons in contact komen? Dat kan uiteraard door contact op te nemen met één van onze vestigingen, via onze social mediakanalen of via de onderstaande contactmogelijkheden.


Tip! Maak ook gebruik van onze handige chatfunctie op onze website. Deze kun je activeren door op het chatsymbool rechtsonder op de website te drukken.

*Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij je ons via WhatsApp en onze Chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.

Neem contact op met een van onze vestigingen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op door jouw gegevens achter te laten via het contactformulier hieronder. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef Dusseldorp MINI toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Dusseldorp MINI. Het is Dusseldorp MINI eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Dusseldorp MINI doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Dusseldorp MINI delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Dusseldorp MINI, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Dusseldorp MINI mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Dusseldorp MINI en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.