Onze vestigingen

Neem eenvoudig contact met ons op
Wilt u meer weten over Dusseldorp BMW of een afspraak maken? Neem contact op met één van onze vestingen, of maak gebruik van onze Whatsapp service. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulier.

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 en via Whatsapp en onze Social Media kanalen zijn wij tot 22:00 bereikbaar.

E-mail ons: info@dusseldorpmini.nl
Binnen 1 uur antwoord

App met ons: 0885251900
Binnen 15 minuten antwoord

Al ruim 15 jaar officiële MINI dealer
Maar hoe is het begonnen?

In 2004 startte Dusseldorp als officiële MINI dealer met de verkoop. Destijds begonnen we met de verkoop van MINI's in de showroom van BMW. Maar de succesformule bleek te werken en al snel moesten er aparte showrooms en vestigingen komen. Zo kregen wij in 2010 al een aparte showroom in Apeldoorn en opende Zwolle in 2014 zelfs een Stand Alone MINI Showroom. Zes jaar later kregen wij er een nieuwe MINI showroom bij in Alkmaar door de overname van de vestigingen in Noord-Holland.

Het afgelopen jaar, 2019, ging voor Dusseldorp MINI helemaal in een sneltreinvaart! Zo is er een nieuwe Stand Alone Showroom in Hoorn geopend, is de vestiging in Alkmaar verhuisd naar een volledige eigen showroom inclusief MINI werkplaats en ook is de Zwolle vestiging verhuist naar een nieuwe showroom met eigen werkplaats. Tot slot mochten wij ook in december 2019 de MINI vestiging Den Haag ook nog toevoegen aan ons Dusseldorp netwerk! 

Daarnaast zorgen we ook goed voor je auto nadat je hem bij ons gekocht hebt. Een aantal van onze vestigingen hebben een eigen werkplaats waar je MINI perfect onderhoud wordt. Via MINI Service Inclusive weet je zeker dat wij de komende jaren goed voor je MINI gaan zorgen. Denk aan Onderhoud volgens MINI richtlijnen, interieurfilters, motorolie verversen, remvloeistof en nog vele andere zaken. Dingen waar jij je niet druk om wilt maken. Laat dat maar ons over. Dan blijf jij zorgeloos in je MINI rijden! 

Wat maakt ons zo succesvol?
Waarom ons en geen andere MINI dealer

Hoe kan het dat wij zo snel groeien? Wij denken dat je dat vooral aan onze klanten moet vragen. Maar we hebben wel een idee in welke richting we het moeten zoeken: wij verkopen niet alleen MINI's, onze verkopers zijn ook echte MINI liefhebbers. Ze zijn jong, enthousiast en snappen naar welk gevoel je op zoek bent als MINI-liefhebber. Bij ons dus geen algemene verkooppraatjes maar een persoonlijk advies van iemand die zelf ook graag in de auto zou rijden! 

Bekijk onze vestigingen
en ontdek ons team