Onze vestigingen

Bezoek of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt

Met onze zes showrooms en vier service vestigingen door heel Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt. Je bent bij iedere vestiging dan ook van harte welkom voor een kop koffie en een gezellige conversatie. Wil je graag meer weten over de vestiging bij jou in de buurt? Klik dan hieronder op de vestiging voor meer informatie.

*Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij je ons via WhatsApp en onze Chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.

Bekijk hier onze vestigingen

Dusseldorp MINI Alkmaar

Dusseldorp MINI Apeldoorn

Dusseldorp MINI Den Haag

Dusseldorp MINI Zwolle

Dusseldorp MINI Deventer

Dusseldorp MINI Hoogeveen

DUSSELDORP MINI HOORN

Dusseldorp MINI Oostzaan

Al ruim 19 jaar officiële MINI dealer

Maar hoe is het begonnen

In 2004 startte Dusseldorp als officiële MINI dealer met de verkoop. Destijds begonnen we met de verkoop van MINI's in de showroom van BMW. Maar de succesformule bleek te werken en al snel moesten er aparte showrooms en vestigingen komen. Zo kregen wij in 2010 al een aparte showroom in Apeldoorn en opende Zwolle in 2014 zelfs een Stand Alone MINI Showroom. Zes jaar later kregen wij er een nieuwe MINI showroom bij in Alkmaar door de overname van de vestigingen in Noord-Holland.

Het afgelopen jaar, 2019, ging voor Dusseldorp MINI helemaal in een sneltreinvaart! Zo is er een nieuwe Stand Alone Showroom in Hoorn geopend, is de vestiging in Alkmaar verhuisd naar een volledige eigen showroom inclusief MINI werkplaats en ook is de Zwolle vestiging verhuist naar een nieuwe showroom met eigen werkplaats. Tot slot mochten wij ook in december 2019 de MINI vestiging Den Haag ook nog toevoegen aan ons Dusseldorp netwerk! In november 2022 is het verzorgingsgebied uitgebreid met een verkoopvestiging in Groningen en een service vestiging in Assen.

Daarnaast zorgen we ook goed voor je auto nadat je hem bij ons gekocht hebt. Een aantal van onze vestigingen hebben een eigen werkplaats waar je MINI perfect onderhoud wordt. Via MINI Service Inclusive weet je zeker dat wij de komende jaren goed voor je MINI gaan zorgen. Denk aan Onderhoud volgens MINI richtlijnen, interieurfilters, motorolie verversen, remvloeistof en nog vele andere zaken. Dingen waar jij je niet druk om wilt maken. Laat dat maar ons over. Dan blijf jij zorgeloos in je MINI rijden! 

Waarom Dusseldorp?

Kom gezellig langs voor het beste advies

Waarom kom je naar Dusseldorp? Wij denken dat je dat vooral aan onze klanten moet vragen. Maar we hebben wel een idee in welke richting we het moeten zoeken: wij verkopen niet alleen MINI's, onze verkopers zijn ook echte MINI liefhebbers. Ze zijn enthousiast en snappen naar welk gevoel je op zoek bent als MINI-liefhebber. Bij ons dus géén algemene verkooppraatjes maar wél veel gezelligheid en een persoonlijk advies van iemand die zelf ook graag in de auto zou rijden!