WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Aut. Automaat

€ 29.450,00

NLS-974-GK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €385 per maand
MINI 3-deurs Cooper Aut. Automaat
€ 29.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 21042KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kleine waarschuwing: met zo′n handige hatchback zult u voortaan wel regelmatig wat vriendenritjes moeten maken vanwege z′n handige laadmogelijkheden. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze auto profiteert u onder andere ook van: dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-verlichting, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze MINI is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig! Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3-Deurs bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron