WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 32.850,00

NLX-224-FL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 32.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14985KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In deze hatchback is de binnenruimte één geheel, naar behoefte in te delen. En makkelijk laden door de extra deur achter. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3-deurs bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron