WhatsappEmail
MINI 3-deurs
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 32.850,00

NLX-737-DK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 32.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7261KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kleine waarschuwing: met zo′n handige hatchback zult u voortaan wel regelmatig wat vriendenritjes moeten maken vanwege z′n handige laadmogelijkheden. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audiosysteem is gekoppeld aan het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth en DAB+. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 3-deurs staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron