WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Edition Aut. Automaat

€ 29.950,00

NLS-566-FV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €394 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Edition Aut. Automaat
€ 29.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 34330KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze MINI 3-deurs stelt zich graag aan u voor! De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Met de routebegeleiding van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren terwijl u luistert naar digitale radiozenders of muziek streamt vanaf uw telefoon. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, cruise control, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze MINI in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron