WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Go Edition Aut. Automaat

€ 31.900,00

NLS-593-XB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €411 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Go Edition Aut. Automaat
€ 31.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9799KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hatchback als deze is heerlijk compact en biedt desondanks een zee aan laadruimte. Op de teller van deze auto staat slechts 4.001 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Een intelligente auto die meedenkt en meerijdt. Bij neerslag activeert de regen- en lichtsensor de ruitenwissers en de automatisch inschakelbare verlichting doet zelf de verlichting aan wanneer nodig. Onderweg zorgt de adaptive cruise control voor veilige afstand en snelheid en bij aankomst is inparkeren supersimpel met de parkeersensoren achter. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Het voordeel van een hatchback als deze is het gemak van inladen via de achterkant. Op de teller van deze auto staat slechts 4001 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! In deze MINI profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Niets ontgaat deze slimme auto. Bij de eerste druppels zorgt het regen- en lichtsensor dat de ruitenwissers aan gaan en als het donker wordt, reageert de automatisch inschakelbare verlichting direct door de lichten aan te doen. Onderweg veilig afstand houden wordt verzorgd door de adaptive cruise control en voor probleemloos inparkeren zijn er de parkeersensoren achter. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze MINI helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze MINI 3-deurs is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Even bellen voor een afspraak en deze MINI staat voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron